Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nazofarenks ca hastasıyım. Malülen emekli olabilir miyim?

eymentom

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
nazofarenks ca hastasıyım hastaneye gittim heyet bana baktı dediki emeklilik için değilmi dedi evet dedim..tamam çıkabilirsin dedi..1 ay sonra bağlı bulunduğum yerden yazı gelcek dedi...malulen emekli yaparlarmı...dediklerine göre 971 tl maaş söz konuşumu!2442 günüm var

Sigorta başlangıcından önce rahatsızlığınız hiç yoksa, yada % 60 ve üzerinde raporunuz yoksa, şu seviyelerde değilseniz ve sigorta başlangıcından sonra bu seviyeye ilerlemişseniz olursunuz:
  1. Baş ve boyunun yumuşak doku ve diğer malign tümörleri : Tüm kulak (iç,orta,dış), burun, paranasal sinüs, nazofarenks, dudak, yanak, dil, ağız tabanı, çene (tükrük bezleri ve tiroid bezi hariç)
A. Antineoplastik tedaviyi takiben ilerleyen hastalık
veya
B. Antineoplastik tedavi sonrasında rekurrens gösteren (gerçek vokal kordlarda olan rekürrens hariç) hastalık
veya
C. Bölgesel lenf nodları dışındaki uzak organ veya uzak lenf nodları metastazı varlığı

maaşın 971 TL olacağına yönelik haberler ile ilgili olan tartışma başlığı: http://www.engelliler.biz/forum/eme...aasi-baglanacagi-haberleri-dogru-mudur-4.html

ayrıca: http://www.engelliler.biz/forum/emeklilik/91572-sgk-sitesinden-emekli-maasi-hesaplatma.html

şu başlıktan da fikir edinebilirsiniz: http://www.engelliler.biz/forum/eme...nu-ile-ne-kadar-emekli-maasi-aliyorsunuz.html

kısmet hanım;
malulen emekliliğim onaylandı.%70 oran 2442 gün.
01/12/2013 maaş alma tarihim.
tahmini rakam hakkında bilgi verebilirmisiniz.(maaş)
ayrıca çıkan haberlerde 18/24/ ay malullük tanınacağı söylenmişti.
01/07/2014 tarihinde kontrol muayenesi verilmiş.çok kısa bir zaman değilmi!!
yada geriye dönük bir hesaplama yapılmış olma ihtimalimi var.
ilk muayene tarihim 26/11/2012 nazofarenks ca kanser tanısı..
yorumlarınızı bekliyorum tşk.

SLM kader arkadaşım... bende nazofarenks ca 2011 şubatta 2070günle malül emekli oldum 481 maaşım -salık kesintileri.elime gecen 400/450 civarı ama yenicıkan yasalarla büyükbir ihtimalle 8ay 970olacak.sonrasında tekrar raporla emkliligin devamını kontrol edecekler emeklilige devam onayı cıkarsa ÖDEDİGİN PRİM ,ve gün sayısına göre yeniden maaşını hesapedecekler. benim kontrolde 2014 aralıkta rapor yenileme var. bana 2010da yüzde80 vermişlerdi sana kaç verdiler..

banada %70 verdiler
yalnız 970 tl maaşa pek inanasım yok nedersin bu duruma?
01/12/2012 tarihinde nasip ise ilk maaşımızı alıcaz...
8 ay gibi bir süre planlanmış 7.ayda kontrolüm var...
yakın zamanda malul emekli olanda yokki soralım ona..

Daha belli değil 1/2 gün içinde belli olur
inşaallah msj atarım sana ozaman..

810 tl maaş bağlanmış+ek gelir varmış...yeni malul emeklilerinin alacağı aşağı yukarı bu kadar..
lam 860 tl falan galiba..

gözün aydın .. e. devletten aylıgın detaylarını görebilirsinniz.. tedavilerin devam ediyormu...

sadece 53 tl ek limit varmış.onu görebiliyorum sadece e devletten...
tedaviye devam ediyorum en son akciğerime sıçramıştı..
carboplatin taksol alıyorum k.t
dua et bana

allah yardımcın olsun...... dayanma gücü versin ..enbüyük sebebleri sinir sitres onun icin moralini bozma ... radyoterapi almışmıydın.tedavini nerde yapıyosunuz, paylaşırsan sevinirim bende 2002de başladım hala devam ediyorum ...

kartal eğitim araştırma hastanesi Anadolu yakası ist.radyoterapi 50 kür civarında aldım sorma gitsin..o acıları Allah tattırmasın kimseye.bu cuma k.t alıcam nasipse 2 kürüm kaldı..herşey rabbimden,namazları kılmak lazım,ölürsek eğer ilk önce namazdan sorulacak bize.Allah sanada acil şifa versin.peki senin neden uzadı bu kadar tedavin.yaşınız kaçtı acaba..

Emekliliğiniz daha güzel günlere vesile olsun inşallah.

2002de başladık ca.ya önce genizeti amalıyat .sonra 2013de 28kür RT.+ 6KÜR sispilatin KT.....2014DEN SONRASI KONTROLLER derken 2009da kitle tekrar uyanmış, kafatası icine+yüzümün solelmacık keminin üzeri+ortakulak +boyun ...büyümüşte büyümüş ....nazofarenkteki kitleyi amaliyatla alamıyorlar ...sabitleye bilir durdura, bilrlerse büyük başarı oluyor yani........2009da ankara hacettepede 3tene prf. 2KKB+1BEYİN CERRAHİ birlikte ameliyat ettiler .....temizleye bildikleri kadar temizlediler ....sonrasında onkolojiye devrettiler ...2002deki radyoterapinin dozu yüksek oldugu için tekrar RT.veremediler .....medikal onkolojiden PRF. ibrahim güllü/nün kontrolünde 6KÜR damardan İMA verildi +6ay endoksan kullandım +12ay endoksan ve lasetet birlikte kullandım +enson 6kür endoksan kullandım şuanda kitle stabil ,yani durduruldu ama .hala mevcut yokolmadı ..her 3aydabir prf.güllünün kontrolündeyim YASIMI SORMUSSUN 1979MODELİM 24yaşında tanıştım ca ile hala devam ediyorum ............BUNADA ŞÜKÜR DİYORUM .hacettepeye gittigimde nelerini görüyorum...ENBÜYÜK DESTEGİMİZ MORAL onun için hiçbirşeyi kafana takma ...hayattan zevk almaya çalık.....BEN herşeye acıgım İSTEDİGİN HERŞEYİNE YARDIMCI OLMAYA HAZIRIM kücücükkbir faydam olsabile

Rabbim sana şifa versin canım kardeşim..üzüldüm durumuna..en azından ben ameliyat olmadım..
amaaa ameliyat tan beter canımı yaktılar..50 civarında r.t hemde geniz,lenf bezi,kuyruk sokumu,göğüs çeperi,ne yiyebildim ne içebildim,nede uyuyabildim,tükürük bezlerim hala bir miktar kuru kaldı.su olmadan yemeği zor yutuyorum.büyü lokma zaten yutamıyorum..ve hala tedavimiz devam ediyor.hamdolsun şikayetçi değiliz..ismim gürkan 1 ay sonra nasipse 32 yaşında olcam muhtemel:)

oturan boğa Allah razı olsun tşk

Bülent bey merhabalar;
İlk raporum 2015 yılında aldım %50 idi.
Kolon Ca 4 evre ama metastas yok %20
Sağ tükürük bezi Ca metastas yok %20
Bel fıtığı %10
Bu rapor Ankaradan 2 yıl süreli %48 olarak geri geldi.
2017 Mart ayında tekrardan muayenelerimi yaptırdım fakat Sağ tükürük bezi ile ilgili rahatsızlığımı telaştan göstermeyi atlamışım.
Raporum %28 sürekli olarak geldi.
İtiraz edicem yarın il sağlık müdürlüğüne.Proses nasıl ilerliyo acaba yorumlayabilirmisiniz kısaca?
Oran konusunda endişeliyim tekrardan muayene ve kontroller sonuç nasıl çıkar acaba?

İyi çalışmalar

snr1976

Mart 2017'de rapor oranı düştü ve emekliliğiniz iptal mi edildi. Anlamadım?

Merhaba;

Oranım düştü dolayısı ile emekliliimde iptal edildi.

Teşekkür ederim Bülent bey.

snr1976

Bu durumda itiraz edip yeniden değerlendirme istemelisiniz. Umarım olumlu sonuçlanır.

Üst Alt