2002de başladık ca.ya önce genizeti amalıyat .sonra 2013de 28kür RT.+ 6KÜR sispilatin KT.....2014DEN SONRASI KONTROLLER derken 2009da kitle tekrar uyanmış, kafatası icine+yüzümün solelmacık keminin üzeri+ortakulak +boyun ...büyümüşte büyümüş ....nazofarenkteki kitleyi amaliyatla alamıyorlar ...sabitleye bilir durdura, bilrlerse büyük başarı oluyor yani........2009da ankara hacettepede 3tene prf. 2KKB+1BEYİN CERRAHİ birlikte ameliyat ettiler .....temizleye bildikleri kadar temizlediler ....sonrasında onkolojiye devrettiler ...2002deki radyoterapinin dozu yüksek oldugu için tekrar RT.veremediler .....medikal onkolojiden PRF. ibrahim güllü/nün kontrolünde 6KÜR damardan İMA verildi +6ay endoksan kullandım +12ay endoksan ve lasetet birlikte kullandım +enson 6kür endoksan kullandım şuanda kitle stabil ,yani durduruldu ama .hala mevcut yokolmadı ..her 3aydabir prf.güllünün kontrolündeyim YASIMI SORMUSSUN 1979MODELİM 24yaşında tanıştım ca ile hala devam ediyorum ............BUNADA ŞÜKÜR DİYORUM .hacettepeye gittigimde nelerini görüyorum...ENBÜYÜK DESTEGİMİZ MORAL onun için hiçbirşeyi kafana takma ...hayattan zevk almaya çalık.....BEN herşeye acıgım İSTEDİGİN HERŞEYİNE YARDIMCI OLMAYA HAZIRIM kücücükkbir faydam olsabile