Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ne bir sevgilim ve ne de bir arkadaşım var. Ne yapmalıyım?

MUHENDIS2

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
ne bir sevgilim ve nede bir arkadaşım var ne yapmaylıyım?sıkıntıdan patlamak üzereyim

sosyalleşmen gerek. Sosyalleşemezsen ne sevgilin olur ne de arkadaşın.

evet yücel bey dogru söylüyorsun.odun gibiyim biraz.mesala neler yapmam gerekir?

Kamu da mühendis olarak çalışıyorsunuz, işlerinizin yoğun olması ve arkadaş çevrenizin gelişmiş olması gerekiyor diye düşünüyorum... Sıkıntıdan patlamamak için kitap okuyun, gitar kursuna yazılın kanımca değişik ortamlar iyi gelecektir... Bu sitede hepimiz arkadaşız arkadaşım yok demeyin bence...

ömür hanım düşünceleriniz güzel.kamudayım işler yogun degil.daire arkadaşlarım var ama samimiyet yok.kitap okurum.gitar sevmem.muzik severimmm.spor severimm.sen benim arkadaşım olurmusun?

ömür arkadaş doğru söylüyor hepimiz arakadaşız.. sıkıntılar paylaştıkça azalır,

mühendis bey aslında bende sizin durumunuzdayım ben izmirliyim ama denizliye atandım izmirde çok sosyaldim ama denizliye atandım ve burda sıkıntıdan patlıyorum sevgili konusuna gelincede benimde yok sevgilim :))

Bireysele indirgemeyelim diyorum... Burada hepimiz kader arkadaşıyız...

sag olsun bir kaç arkadaş edindimmm.demeki ilan-ı arkadaş yapmak lazımmış

Ne güzel işte azıcık aşım dertsiz başım keyfini çıkar

arkadaş için slm vermek bir gülümseme bile yeterli olur bence (arkadaş candır)

samimi arkadaşlıklar ilkokul lise ve üniversite hayatımızda ve mahalleden küçüklüğümzden beri tanıdığımız arkadaşlarımızla oluyor genelde. samimi arkadaş edinmek çok zordur ve 1-2 tane olması yeter bence

kalabalık grup ortam arkadaşı edinmek ve bunların içinden bi tane düşürüp lan bunla kafamız denk gibi ilerde samimi olabiliriz demek için de kurslara yazılın bu kurslar halk oyunları ,yabanci dil , fotografçılık ,gezi, dağcılık vb. olabilir. hayır işleri de yapabilirsiniz

sevgili işi zor kardeşim öncelikle kadınların beğendiği tiplerden olcaksın yoksa için peygamber olsa bi işe yaramaz

tip yoksa bakımlı olcak kılık kıyafetten kurtarcan ve karşındakilere saygılı hoşgörülü olcaksın illa birinde diretmicen nazik beyefendi olcaksın bunlara değer veren biri kaldıysa çevrende illaki sevgili olursun evlenirsin bile :)

28 Yaşın dayım her türlü arkadaş ortamı gördüm yaşadım takıldım,gezdim sonra bir ara arkama baktım ki adam dediklerimiz kardeş dediklerimiz yok olmuş. demem o ki arkadaşlık güzel yalnız herkes arkadaş olamıyor ne yazık ki temiz menfaat için yanında olanlarla olmuyor ve bu durumu çözmek kolay değil insanlar ilk tanıştığımız gibi olmuyor kız arkadaşı mevzusuna gelirsek "bir çok kız çevrem oldu okuldan mahalleden ama ben kırmızı pantolon küpe vs. takmadığım için bana ters olduğu için onlarla mesafeli olmayı tercih ettim.Nedense öyle erkeklere daha ilgili kızlar :) Şuan; 3-4 samimi arkadaşım ve arkadaşlardan öte insanlar var yanımda ailem kardeşim , kuzenim , yeğenim vs. bunlar yeter bana diğerleri fasa fiso sevgilim yok olsaydı iyi olurdu ama kısmet yok diye de kendimi parçalamam heba etmem. :) tek engellinin sorunu değil bu engelli olmayan kişilerin çoğunda bu sıkıntı var buna emin olabilirsin.

(Kısmet ama, kısmet senin ayağına gelmez her zaman birazda sen çaba vereceksin çevreni yoklayacaksın ve açılmaya çalışacaksın ila-ki olur o da :p)

CrystaL;

Ozan bey durumu iyi özetlemiş bence...

ASLİ-ELZA;

goktug61;

Teşekkür ederim arkadaşlar, alıntı yapmışsınız ufak bir düzenleme yaptım bende yazı üzerinde. bu zaman kadar yaşadıklarımdan bir parçayı özetleyip paylaşmak istedim sizlerle.

yaf kardesım yanlız olmanın tek sebebı acıkca engellı olmandır ..ve fızıksel olarakda gorunuosa bu durum tmmdır bızım ınsanlarımız herzaman yanlıs gozle bakmısdır engellıdır cahıldır engellıdır bıse bılmez anlamz sohbetı yoktur sanar ..işde kafalarında bu yapıyı degısdırmekde sana baglı gırdıgın her yerde agırlıgını koycaksın capkın ol konus ogren bıl duy işinde de dısardada aktıf ol ..

Kardeşim tek yalnız senmısın bende eşimden yılarönce ayrıldım ve 6 yılışatıbır arkadaş edınmedım ...güvenecek ınsan kalmadı nerdeyse.gerçek sevgıyıgrsek hepımızkoşarız ama hayallerımızde yaşıyor bunlar...ilan etmek bırşeyı deyiştirmiyor....yalnızadam mutsuz ama dogru adamdır kanatımce ,neden dersen edebsızbırı nefsıne yenık biri bana göre yalnızkalmaz....

Üst Alt