Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ne kadar hayalim varsa hepsini çöpe attıydım, o çöplükten yeni bir hayal yeşerdi!

uday

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
insan sakat kalınca hayal de kuramıyor. Ne kadar hayalim varsa hepsini çöpe attıydım, o çöplükten yeni bir hayal yeşerdi filizlendi
Canlı bomba olmayı hayal ediyorum bu işe yaramayan bedenimi paramparça ederken bu işe yaramayan insanlardan ve işe yaramayan insanlıktan öç almak istiyorum. gavurların içindede patlasam olur müslümanların içindede
yerin zamanın önemi yok
ençokda zıt siyasi görüşe sahip olduğum için hak ettiğim cezanın 3 katını veren, firarlarda soğuk duvarlar arasında böbreklerime sebeb düşüp beni makinaya bağımlı hale getiren yargıç .. ..'dan öç almak isterdim, yargıtayda dosyanı bozduracaz diye elimde avcumda ne varsa alıp beni bitirenlerden, iyi günümde kapımı aşındırıpa sakat kalınca yönünü dönüp bakmayan eş dost akrabalardan, 1 yıldır kapısında kul ettiği halde emekli etmeyen sgk dan, okul aidatı ödemiyorsunuz diye çocuklarımı okulda reddice eden öğretmenlerden, üşümeyelim diye kardeşimin laptobunu 1 ton kömürle takas ettiğim halde kömürümü vermeyen sahtekardan, mutfak tüpünün veresiyesi olmaz deyip elimde tüp petrol petrol abi be şuna 10 tl lik tüp bas diye yalvartan tüpcüden elektrik faturanızı yatırmadınız diye evimin elektriğini kesip çoluk çocuk bizi karanlığa gömenlerden, ana parasını bile ödeyemediğim kredi kartımı 2 katına çıkartıp beni icraya veren bankadan, yardım talebinde bulunan kardeşime sgk lıya yardım yapamayız kömür bile veremeyiz diyen ilçe kaymakamından, hamisi olduğu halde yönettiği ilin sakatlarını hep görmezden gelip onların sorunlarına hiç eğilmeyen kayseri valisinden hepsinden cümlesinden öç almak isterdim
hayal bu işte adı üstünde HAYAL

Arkadaşım; Hayat zorluklarla doludur. Allah cc.sabırlar versin.
Her kışın bir baharı,her gecenin bir sabahı olduğu gibi her yokluğun bir bolluğu olacaktır inş.Sen haklı mücadelene devam et yılmadan usanmadan..
Allah cc.yardımcınız olsun inş.
Güzel hayaller kurarsınız inşaallah...

Değerli kardeşim,

sorunlarınız sağlıktan çok maddiyattan kaynaklı anladığımız kadarıyla. Bu konuda yardımcı olan kuruluşlar var. Sabırla biraz kapıları aşındırmanız gerekiyor. Öldürmekle kötüler bitmez. Hangi birisini yok edeceksin. Böyle hayaller ancak seni yorar... Düşenin dostu olmaz demiş atalarımız. Bu söz bugüne kadar geldiğine göre demek ki böyle durumlarda akrabasız/dostsuz kalmak herkes için geçerli olmuş.

Her zaman beterin beteri vardır. Sevdiklerinin ölümü ve daha kötü hastalıklarla/engellerle sınanan bir de üstüne maddi zorluklar yaşayan nicelerimiz var.

Anlattıklarınız bana da tanıdık şeyler, ben daha üzerine neleri ekleyebilirim. Bir başkası dahada fazlasını... Ama bu şekilde ancak kendimizi ve çevremizdekileri yıpratıp olan aklımızı da kaçırırız.

Şükür sabır ve de mücadele... Hepimizin yapmak zorunda olduğu şeyler bu kısa ömürde...

başkalarının sıkıntılarını bilmeyen görmeyen kendi sıkıntılarını dert sanır kapalı kapılar ardında senin duyduğunda neler varmış halime çok şükür diyeceğin öyle hayatlar var ki şaşarsın konuşturma şimdi beni bu kadar zayıf olmaya hakkın var mı sanıyorsun

----------

şu sakatlığın arkasına da sığınmayı bırakın artık hiç kimsenin hayatı dörtdörtlük değil emin ol

Umudunuzu asla yitirmeyin derim. Allah yardımcınız olsun.

Uday hoş geldin aramıza..
Bizim içimizde de çok acıları olan insanlar var.. Umutları çok olanlarda var..
Mutlu olanlar, mutlu olmayı umanlarda çok aramızda.. Umarım aramızda kalır, bizi etkiler,bizden etkilenirsin..Ama şunu baştan söyleyeyim, mutlaka etkileşim olacaktır.
Ya benden çok kötüleri varmış diyerek sevinirsin, yada engellilerin hepsine uygulanan bir şiddet varmış dersin, mücadelemizde ortak olsun dersin.. Yada buradan bir şey olmaz dersin.. Ne desem boş şimdi, sen paylaş duygu ve düşüncelerini.. Ve başkalarının duygu ve düşüncelerini de paylaş.. Tekrar hoş geldin aramıza..

rica ederim dövmek nasıl kelime üstelik ne haddime sadece yaşadıklarımın sizden fazlası var eksiği yok ama hep şöyle düşünmeye gayret ediyorum olanlara isyan edip bugünden ve yarınlardan vazgeçmemek lazım amacım sıkıntılarına omuz vermek adına yalnız olmadığını hatırlatmaktı lütfen böyle kabul et kardeşim sizi üzmek beni daha çok üzer

Uday dolmuş ve taşmışsın sanırım.. Seni anlıyorum şimdi sana hümanistlik vaazları verecekde değilim herkes ne yaşadığını bilir sonuna kadar hak veriyorum sana.. Zaten zor olan hayatımızı dahada zorlaştıran şartlar ve insanlar yüzünden sıkıntılar yaşıyoruz öc almakla telafi edilebilinicek olsa keşke..

İnsanları sevelim doğayı sevelim kuşlar böcekler ohh pempe pembe yazıp çizmek çok kolay konuşmakta çok kolay..! bende yapıyorum bunu adınada umutlu olmak diyorum ya boş bir laf..

Bazen zıvanadan çıkartıyorlar insanı..İyi anlayışlı fedakar yada sabırlı yada hoşgörülü yada kanaatkar insan olmak enayilik bu devirde.. Göze göz dişe diş felsefesini hiç sevmezdim ama şeytanım ağar basıyor bu aralar yani bendede bir öc alma duyguları mevcut şimdilerde...

Sadece kendini düşünen bencil insanlardan mesela öc almak istiyorum henüz bir planım yok nasıl yapsam bu işi bilmiyorum...:rolleyes: onlarında en az benim kadar canı yansın istiyorum..Elime birşey geçmeyecek mutlu olmayacam belki ama olsun işte..

Galiba daha fazlasını istemek elimizdekilerle yetinmemek gerekiyor söke söke almak ama..!!

Takma kafana boşver diyemiyorum insan ister istemez takıyor çünki..Berbat bir dünyada yaşıyoruz..Paran kadar adamsın (insansın) bu devirde..

İçimden daha fazlasını söylemek geçiyor ama işte aması var..:)

eminim kimseden öç alamayacaz herkesin ettiği kötülük yanına kalacak ve ben yada benim gibiler ölürken gözleri açık gidecek
hani bir şiir varya
DEMİR TAVA GELDİ KÖMÜR BİTTİ
AKIL BAŞA GELDİ ÖMÜR BİTTİ
öyle işte

Ya rab
ne kadar umutsuzuz ne kadar mutsuzu.
Biliyoruz ki senden ne kadar uzağız o kadar umutsuz ve mutsuzuz.
Ne olur bizim umuda batır her yerimizi umutla beze
yüce RABBİM bizi sana daha yakın olma şeferi ile şereflendir
Dualarınızı eksik etmeyin canlar..
Tayfun

Üst Alt