Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ne öğrendim biliyor musunuz?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
[SIZE=4]

[FONT=times new roman][FONT=times new roman][FONT=times new roman][FONT=times new roman][FONT=times new roman][FONT=times new roman][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Geniş ve rahat olmayı öğrendim… Ölümün dışında hiçbir şey göründüğü kadar önemli ve acil değil…[/SIZE][/FONT][SIZE=4]
[FONT=Times New Roman]Coşkulu ve neşeli olmadığım zaman bunun hiç kimsenin suçu olmadığını ve gülümsemem gerektiğini öğrendim…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Cesur olmayı, değilsem bile öyle davranmayı öğrendim…Nasılsa arada ki farkı kimse anlamıyor…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Cazibemle 15 dakika idare edebildiğimi, ondan sonra mutlaka bilmem gereken bir şeyler olduğunu öğrendim…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Hiç kimsenin sır saklamadığını öğrendim…. Çünkü herkes birine söylemek ihtiyacı hissediyor…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Yanıtını bilmediğim ve emin olmadığım konularda bilmiyorum demenin daha faydalı olduğunu öğrendim…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ağzımı kapalı tuttuğumda fazla hata yapmadığımı öğrendim…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Başarıya çıkan bir asansör olmadığını tırmanmak gerektiğini öğrendim…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]İnsanların bana sadece ben izin verdiğim şekilde davranabildiklerini öğrendim…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kıskançlığın mutluluğun düşmanı olduğunu ve mutlu olmak için başkalarına güvenmenin sonsuza kadar hayal kırıklığı getirdiğini öğrendim…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]İnsanların kendinden daha az başarılı insanlarla başarısını,mutsuz insanlarla mutluluğunu konuşmaması gerektiğini öğrendim…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Başkaları için olumsuz düşünüp acımasız ve kırıcı olanların aslında güçsüz kimseler olduğunu ve sevgiyi sadece güçlü insanLarın bildiğini öğrendim…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]İnsanlara artık kızmıyorum çünkü hayatlarında hataları,sorunları ,mutsuzlukları olan insanların karşılarındakileri kendi yerlerinde görmeye çalıştıklarını öğrendim…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ben bu hatayı nasıl yaptım demek yerine en mükemmel düşünenlerin bile hata yapabileceğini önemli olanın ders alıp yinelememek olduğunu ve yeni hatalardan daha az zararlı çıkmayı öğrendim…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Hayatta ki en önemli çözümün neyin önemli olduğuna karar verip gerisini çöpe atmak olduğunu öğrendim…[/FONT]

[FONT=Times New Roman]BENİ ELEŞTİREN, BANA BİR ŞEYLER SÖYLEME YETİSİNİ KENDİNDE BULANLARA CEVAP VERMEMEYİ ÖĞRENDİM...ÇÜNKÜ HİÇ BİR ZAMAN BİTMEYECEKTİR. ...[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Sadece ders almak için arkama bakmayı,sadece yüksek sesle düşünebilmek için sorumu bir başkasına anlatmayı öğrendim…Çözüm için değil…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]İmkansız diye bir şey olmadığını,çok istediğimde imkansızı elde edebildiğimi, asıl savaşı kazanabilmek için küçük çarpışmaları kaybetmeyi göze almayı öğrendim…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Zamanı ve sözleri dikkatsizce kullanmamayı öğrendim…Çünkü geri alamıyorum…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ne kadar çaba harcarsam harcayım bazılarının mutsuzluk için her zaman neden bulabildiğini öğrendim… ARTIK ÇABALAMIYORUM.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Önemli olan şeyin başkalarının benim hakkımda ne düşündükleri değil,benim kendim hakkındaki düşüncelerim olduğunu öğrendim… Kendimi yargılıyorum…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Affetmek ve Unutmak… Eğer güçlüysen başarabildiğini ve kin tutmanın beni rahatsız ettiğini öğrendim…[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Nerde ve ne şartlarda olursa olsun yaşadığım yeri güzelleştirmeyi öğrendim…[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Sürekli BEN DÜRÜSTÜM,BEN DOĞRUYU SÖYLÜYORUM,SEN FARKLISIN diyenlerden kuşkulanmayı öğrendim…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Durum ne kadar vahim olursa olsun,soğukkanlı lığımı yitirmemeyi, gülümsemeyi, her şeyi negatif ve kötü düşünen mutsuz olan insanlardan ayrı kalmayı öğrendim…[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Beni kızdıran birine cevap vermeden önce 10 saniye düşünmeyi,nefes almayı ve kendime sakinleşmek için zaman tanımayı öğrendim…[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Bugünkü her üzüntümün ve her acımın benim yarınki mutluluğumu hazırladığını öğrendim…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Yapmak istediklerimden asla vazgeçmemeyi, büyük düşlerin gerçeklerden daha güçlü olduğunu ve başarmanın en kısa yolu olduğunu öğrendim…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kaybedecek neyim var demek yerine , yaşadığım her şeyde kazanacak çok şeyim var demeyi öğrendim…[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Hayatı gereğinden fazla ciddiye almamayı öğrendim…[/FONT]

[FONT=Times New Roman]En önemlisi kendime gülmeyi, kendimle eğlenmeyi, kendimi sevmeyi öğrendim[/FONT]
[/SIZE]

[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/SIZE]

leven kardeş hayatı ve insanları yürekten sev...yaşamı coşkuyla kucakla......iyi bir savaşcı ol......

Sevmeyi öğrendim.
Sonra güvenmeyi...
Sonra da güvenin sevgiden daha kalıcı olduğunu, sevginin güvenin sağlam zemini üzerine kurulduğunu öğrendim. Seni seviyorum.....

Üst Alt