Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ne olacak bizim bu şehirlerarası otobüslerdeki hak mücadelemiz?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Önceden şehirlerarası %50 idi..neyse tavan fiyatın yarısından uygulanıyordu..sonra nolduda %30 olduk.olduk olmasına ama normal biletle aynıyız...
nasılmı?test ettim gittim balıkesirden istanbula bilet varmı var..ne kadara verirsin 33 tl...tamam özürlü kartımı verdim nidirimde uygulayın yine 33 tl dedi..nasıl oluyor tavan fiyattan hesaplanıyor dedi...

haftaya yine gidicem istanbula ne yapacağımı bilemedim...en ucuz metro gözüküyor..

sizler nasıl yapıyorsunuz...

birde hızlı tren gelecekmiş 2 sene sonra o zaman bedava bineriz inşallh:)))

şeytan diyor ki..bin burdan trene ankaraya git(ücretsiz)akşama kadar gez akşam hızlı tren(sefer başlamış galiba)akşam bin in istanbulda dolaylı oalrak bedavaya git:))

of ya..

İstanbul'a hızlı tren seferleri başlamadı bildiğim kadarıyla ayrıca ben Sirkeciden sordum tren biley fiyatını normal ücretin yarısı P sini veriyorsunuz dedi..

tren bedava oldu ya...balıkesirde ilçeler arası şehirlerarası bedava..hızlı trende geçerli değil mi?

bu arada en ucuz otobüs firması neresinereden alıyorsunuz?

Metro firması çok iyi olmasada telefondan alırsanız kredi kartı ıle bileti normal satıs fiyatının %30 u ındırıyolar.

Üst Alt