Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ne zaman 2022 engelli maaşımı sorgulayabilirim?

MustoCan

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba engelli maaşı SGK sorgulaması maaşa kaç gün kala sorgulanıyor bilen varmi

2022 engelli aylığı ne zaman nerden sorgulanır fazla bilmiyorum Kalem Hanım cevaplar görürse.

e devlet şifreniz varsa sosyal yardım bilgileri sorgulama kısmında 2022 maaşı gözüküyor

tc no ıle gırılen sgk e-hızmetler bolumunude turkıye.gov.tr ye aktarmışlar enazından provızyon alıp bakıyoduk.

e-devlet üzerinden sorgulama yapabilirsiniz ancak. maalesef başka yol yok. e-devlet için de şifre almanız gerekmekte.
ayrıca alo 144'ü arayarak bilgi alabilirsiniz.

Mustocan, valla şuradaki sorunu okuyunca burada ne demek istediğini anladım: http://www.engelliler.biz/forum/202...-calismam-sonlaninca-yeniden.html#post1628213

sen SGK sorgulaması derken 2022 aylıgı ödeme dönemi öncesinde yapılan sgk sorgulamasını kastediyorsun anlaşılan. ablacım sigortalı çalışıyor durumda oldugundan dolayı aralık dönem aylıgını alman mümkün değil. aylıgın feshedilecektir. 1 Aralık'a kadar olan birikmişin varsa onları alabileceksin ancak.

Maaşım hazır gözüküyor ama ptt hesabımda gözükmüyor

2022 maaşım e devletten baktığımda hazır gözüküyor ama ptt kartımda gözükmüyor neden acaba

MustoCan

belki daha günün gelmemiştir doğum yılınızın son rakamı kaçtır
söylermisiniz

Bayramdan önce başvuru yaptım.Aralık ayında ne kadar maaş alırım?

Merhaba ben bayramdan once eylulde sigortam oldugu icin engelli ayligim kesildi ve sigortam iptal olduktan sonra ben bayramdan once vakfa gidip basvuru yaptim bugun eve geldiler benim ogrenmek istedigim aralik ayinda ne kadar para alacam bilgilendorirmisiniz saygilarimla

Aralık ayında ne kadar engelli aylığı alabilirim?

Kalem

Merhaba benim engelli aylığı olumlu sonuçlanmış 144 u aradım 1 ekimden bu yana maaşını hesaplanacak sizce aralıkta ne kadar para alirim

bu süresi içinde ne kadar yardim alirim

Merhaba maaş için 11.10.2016 tarihinde başvuru yaptım kabul edilmiş sizce aralıkta ne kadar yardim tahmini alirim

Üst Alt