Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
e-devlet üzerinden sorgulama yapabilirsiniz ancak. maalesef başka yol yok. e-devlet için de şifre almanız gerekmekte.
ayrıca alo 144'ü arayarak bilgi alabilirsiniz.
sen SGK sorgulaması derken 2022 aylıgı ödeme dönemi öncesinde yapılan sgk sorgulamasını kastediyorsun anlaşılan. ablacım sigortalı çalışıyor durumda oldugundan dolayı aralık dönem aylıgını alman mümkün değil. aylıgın feshedilecektir. 1 Aralık'a kadar olan birikmişin varsa onları alabileceksin ancak.
Bayramdan önce başvuru yaptım.Aralık ayında ne kadar maaş alırım?
Merhaba ben bayramdan once eylulde sigortam oldugu icin engelli ayligim kesildi ve sigortam iptal olduktan sonra ben bayramdan once vakfa gidip basvuru yaptim bugun eve geldiler benim ogrenmek istedigim aralik ayinda ne kadar para alacam bilgilendorirmisiniz saygilarimla
MustoCan hangi tarihten itibaren maaş alacagını tespit etmem için aylık başvuru tarihine, maaş hesabı için de rapor oranına ihtiyacım var bunlar olmadan olmaz. vakfa hangi ayda başvurdun?