Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk sigorta giriş.01-09-1993.doğum tarihi 1970.5680 gün prim var.çalışırken iş kazası geçirmiş tedavisi devam ediyor.rapor oranı yok sağ el parmaklarında kısıtlamalar var.nasıl emekli olabilir.
İş kazası sonucu oluşan işgücü kaybı oranı % 10 ve üzerindeyse, sürekli iş göremezlik geliri bağlanır.
Ama, sakat statüsünde erken emekli olabilmek için, sakatlık oranı cetveli'ne göre % 40 ve üzeri rapor alabilmeniz şart. Aksi halde erken emekli olamazsınız. % 40 ve üzeri rapor ve ona istinaden defterdarlıktan sakatlık indirimi elde ederseniz, emeklilik kriterleriniz:
İlk sigorta giriş.01-09-1993-doğum tarihi- 12-18-1970 5680 gün pirimim var. işkazası sonucu sürekşi işgörmezlik maaşı başvurumda ankaradan % 41 raporum çıkmış bböylelikle hemen emekli olabilirmiyim
Vergi indirimi için başvurmuşsanız ve 3. derece olarak dönmüşse evet hemen erken emekli olabilirsiniz, ayrıca hem iş kazasından dolayı iş göremezlik geliri alıp hem emekli olabilirsiniz. Fazla olanın tamamını, az olanın yarısını alırsınız.
Şuan çalışmıyorum vergi indirimine başvurmadım.sürekli işgörmezlik için başvuru yaptım burdaki raporum % 41 vergi indirim için tekrar rapor istenirmi izlemem gereken yol nedir.