Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[FONT=sans-serif]@OturanBoğa @BuTcHeR @karizmatikmen [/FONT]29 aralıkta sgktan emekli olabilir yazısı alıp şirkete verdikten sonra 30 aralık itibariyle ssk çıkışımı şirketimden aldım.Şirket yarım saat arayla 30 unda çıkış verip 01.01 de de girişimi yaptı.Ben sgk ya emeklilik dilekçemi 30 unda verdim.Buraya kadar yalnış bişey yapmadım umarım.şirketin aynı gün çıkış ve giriş vermesi normalmiydi ve takriben ne kadar zaman alır sonuçlanması?.(5497 gün ve hepsi aynı il ve sgk dan)
Yazdığınızda tam o boyutu göremedim o sebepten uyarayım.İşyeriniz umarım çıkış sonrası girişinizi emekli olarak yapmıştır.Bu çok önemli.
Eğer yapmadılarsa düzelme vs nasıl birşey yapılıyor tam bilmiyorum ama yanlışlığı acilen düzelttirin.
Güzel haber.Birkaç arkadaş forumda bahsederken işe yeniden çalışan olarak girişlerinin yapıldığından bahsedip, bu yanlışlığı düzeltmek için ne yapabileceklerini falan sormuşlardı oradan aklıma geldi uyarayım dedim.
O zaman hayırlısıyla işlemler biran önce biter, emekli maaşınız da bağlanır ve çift maaşa kavuşursunuz
[FONT=Tahoma]AdAHMETSoyadDEMİRCİ
Sicil No55...
Ödeme Dönemi201701
Ödeme Günü19
Net Aylık Tutarı2995.78
TLAylık Tutarı1119.58 TL
Ek Ödeme Tutarı115.21
TLSosyal Yardım Zammı0.0
TLBirikmiş Ödeme Tutarı1760.99
TLKesinti Tutarı0.0 TL
@OturanBoğa @masterzek[FONT=sans-serif]@[/FONT]BuTcHeR
Başta olmak üzere emeği gecen herkese çok teşekkür ederim.emekliliği hayal eden tüm arkadaşlarımında tez zamanda hayallerinin gerçek olmasını dilerim Allah'tan