Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tekecig kardeş çocuklukta yakalanmışsın bu derde bir çocuk olarak bu yükü nasıl taşıdın merak ediyorum bilmiyorum ben 25 yaşındaydım alışmak bayağı zor oldu
Galiba en eskiniz benim seksen üçte menencit hastalığı sonucu omirlik feçlisi odum o zaman çocuktum.olayın cittiliğini çok sonraları anladım ama anladığımda. çok ama çok geçti en kötüsüyse yatağa.da bağlanmıştım başka sorunlar yüzünden.yıllardır hala inatla yaşamaya çalışıyorum.Bu siteden yeni haberim oldu...
Kendime iyi bakıyorum.ilkgünden buyana kilom hiç değişmedi.
10 yıldır hiç doktorada çıkmadım.
geçenlerde sağlık raporu lazım oldu.ilk rapor aldığım doktora tesadüf ettim doktor bana nedese ...(SEN HALA ÖLMEDİNMİ.)
bişi diyecektimde.sustum .;;;;Yorum sizin.
1983 doğumlu ilknur gün 19.11.1999 tarihinde alanyadan sevkli olarak total paraplejik iki seviyeli olan vertebra kırığı t6 seviyesindeki laminektomi transpetiküler vida ve rotla tespit t12 seviyesindeki tespit uygulanmıştır işte direk olarak yazdığım raporumu ilgili makamlara hahay )))) işte hayatla savaşım başladığı an ama halima şükürler olsun çünkü nefes alıyorum
----------
Allah büyük ölüm yaşam allah bilir o adi bilemez büyük rabbim ummadığı yerde onada vurur dua etsin bu ölümlü dünyada vursun hiç üzülme dön ölmedim ölürsem ilk size iletirler de alaylı yaklaş takma o kimki diplomalı cahillerden çok üzüldüm allah ıslah etsin bunlar gibilerini oof kıl oldum keşke banada desede ben alay etsem hayatda bunlar gibiler alaylık sadece