Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ne zaman omurilik felçli oldunuz?

biyo

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bu sitede OF li kaç kişiyiz en kıdemli kim ben 1998 modelim yani 11 yıllık
sizleri merak ediyorum

Benden de daha kıdemliler vardır bn 1996 modelim 13 yıllık L2. yarışmacı arkadaşlara başarılar diler saygı ve sevgiyle kucaklıyorum sizi:)

1996/Mayıs/ sırtımdan bele kadar inen bölgede ,omurilik tümör ameliyatı.

13 yıl oldu, ben ilk bir senede ayağa kalktım.

18 aydır bu rahatsızlıkla mücadele ediyorum.c5c6 dakika 90 felç 5 ben 0 allahtan ümit kesilmez.

30 haziran 2002 model c5-c6 suç:denize bodoslama atlamak ceza:müebbet felç:)))

1 haziran 2008 c5-c6 tabuta rövaşata attım

20-Ağustos-1989 C5-C6 Trafik kazası

9 nisan 2008..alllah sıfalık versın herkese.

1980- üç yaşımdayken- trafik kazası

O kadar eski modelim ki modern tıbbın rehabilite çalışmalarıyla hiçbir bağlantım yok.

Ne yapmam ve nasıl yapmam gerektiğini deneme yanılma yoluyla içgüdüsel olarak öğrenip devam ettik.

Halende aynı sistem devam ediyoruz.

Bu sitede benden eskisinin çıkacağınıda sanmıyorum.

tekecig kardeş çocuklukta yakalanmışsın bu derde bir çocuk olarak bu yükü nasıl taşıdın merak ediyorum bilmiyorum ben 25 yaşındaydım alışmak bayağı zor oldu

01.26.2009 T11 iş kazası.Daha 7 ay anca olacak cok uzuluyorum ama genede hayattan kopmamaya çalışıyorum.

Galiba en eskiniz benim seksen üçte menencit hastalığı sonucu omirlik feçlisi odum o zaman çocuktum.olayın cittiliğini çok sonraları anladım ama anladığımda. çok ama çok geçti en kötüsüyse yatağa.da bağlanmıştım başka sorunlar yüzünden.yıllardır hala inatla yaşamaya çalışıyorum.Bu siteden yeni haberim oldu...

2000 yılının kasım ayıydı. Otobüs şarampole uçtu ve netice bu, L1 parapleji.

ben 15.10.2008 deomirilik felçlisi oldum kabüllenmek zor ama eldenbir şey gelmiyor.T10 trafik kazası

29 ARALIK 1984.Bayağı kıdemliyim. T-9

Kendime iyi bakıyorum.ilkgünden buyana kilom hiç değişmedi.
10 yıldır hiç doktorada çıkmadım.
geçenlerde sağlık raporu lazım oldu.ilk rapor aldığım doktora tesadüf ettim doktor bana nedese ...(SEN HALA ÖLMEDİNMİ.)
bişi diyecektimde.sustum .;;;;Yorum sizin.

selam

vay odoktorun ben.......................................M

27 ağustos 2006 araç içi trafik kazası t6-t8 arasında bası oluşması sonucu omurilik felci....

1983 doğumlu ilknur gün 19.11.1999 tarihinde alanyadan sevkli olarak total paraplejik iki seviyeli olan vertebra kırığı t6 seviyesindeki laminektomi transpetiküler vida ve rotla tespit t12 seviyesindeki tespit uygulanmıştır işte direk olarak yazdığım raporumu ilgili makamlara hahay :))))) işte hayatla savaşım başladığı an ama halima şükürler olsun çünkü nefes alıyorum

----------

Allah büyük ölüm yaşam allah bilir o adi bilemez büyük rabbim ummadığı yerde onada vurur dua etsin bu ölümlü dünyada vursun hiç üzülme dön ölmedim ölürsem ilk size iletirler de alaylı yaklaş takma o kimki diplomalı cahillerden çok üzüldüm allah ıslah etsin bunlar gibilerini oof kıl oldum keşke banada desede ben alay etsem hayatda bunlar gibiler alaylık sadece

Üst Alt