Şu konuda :https://www.engelliler.biz/forum/ha.../111421-istanbul-beykoz-devlet-hastanesi.html
%51 rapor alışımı yazmıştım. Şimdi farklı bir şehirde farklı bir hastanede rapor aldım.
Sabah 07:55'te hastaneye gelip sıra aldım. 54 numarayı alabilmiştim. Aynı gün randevusuz rapor işlemi başlıyor.
Engelli raporu olanlardan kesinlikle ücret alınmıyor. Engelli raporunuzun fotokopisi mutlaka olsun.
Sıra hizmeti güzel, polikliniklerde biraz yoğunluk oluyor.
Doktorlar yönetmelikte bulunan konulara hakimler.
Tetkik, kan tahlili, eko, emar, ekg olmadan beyana ve geçmiş raporlara istinaden rapor verilmiyor bu çok iyi.
Sahte rapor olayını engelliyorlar. Sıradan polikliniklere geçiş yaptım.
Direk dahiliye polikliniğine gidip kan tahlillerini ve ilgili doktor sevklerini de yaptırdım. Sevklerin başta yapılmama sebebi; bazı doktorlar kurulda yok fakat poliklinik hizmeti veriyor.
Bu arada poliklinikler tek bir koridorda. Yorulma yok.
Kan tahlillerini verip, Kardiyolojiye gittim.
Eko ve EKG yaptırdıktan sonra doktorları gezip tamamını bitirdim.Ufak bir rötar ile saat 13:10 gibi raporumu kurula verdim. Saat 14:30'da 15 gün sonra raporumu almak üzere kurulun karşısından ayrıldım.
Benim rapora konu hastalığı Kalp ve Tansiyon.
Kapak Hastalığı Klas 3: %50
HT Klas 2 : %20
Pulmoner Tansiyon : %10
Oranlarını aldım. Bazhalt cetveline göre %64 yapmakta.
%51 rapor alışımı yazmıştım. Şimdi farklı bir şehirde farklı bir hastanede rapor aldım.
Sabah 07:55'te hastaneye gelip sıra aldım. 54 numarayı alabilmiştim. Aynı gün randevusuz rapor işlemi başlıyor.
Engelli raporu olanlardan kesinlikle ücret alınmıyor. Engelli raporunuzun fotokopisi mutlaka olsun.
Sıra hizmeti güzel, polikliniklerde biraz yoğunluk oluyor.
Doktorlar yönetmelikte bulunan konulara hakimler.
Tetkik, kan tahlili, eko, emar, ekg olmadan beyana ve geçmiş raporlara istinaden rapor verilmiyor bu çok iyi.
Sahte rapor olayını engelliyorlar. Sıradan polikliniklere geçiş yaptım.
Direk dahiliye polikliniğine gidip kan tahlillerini ve ilgili doktor sevklerini de yaptırdım. Sevklerin başta yapılmama sebebi; bazı doktorlar kurulda yok fakat poliklinik hizmeti veriyor.
Bu arada poliklinikler tek bir koridorda. Yorulma yok.
Kan tahlillerini verip, Kardiyolojiye gittim.
Eko ve EKG yaptırdıktan sonra doktorları gezip tamamını bitirdim.Ufak bir rötar ile saat 13:10 gibi raporumu kurula verdim. Saat 14:30'da 15 gün sonra raporumu almak üzere kurulun karşısından ayrıldım.
Benim rapora konu hastalığı Kalp ve Tansiyon.
Kapak Hastalığı Klas 3: %50
HT Klas 2 : %20
Pulmoner Tansiyon : %10
Oranlarını aldım. Bazhalt cetveline göre %64 yapmakta.