Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Neden böyle oldu...

OnurcanG

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
merhaba
ben dogumum sırasında kendine ebe diyen bir kişinin beni dogurturuken sag kolumu hızla çekmesi sonucu hayatımı karatmış bulunuyor
sag kolum diger sol kolumdan ufak duruyor poşet çanta vs taşıyabiliyorum ama el sıkışamıyorum örnegin
ve aynada kendime baktıkça aglıyorum çünkü 17 yasında olmama ragmen 1.90 kalıplı bir insanım bu yüzden çok üzülüyorum :(:(

çok geçmiş olsun kardeşim ama maşallah aslan gibisin bu durumu kabullenip kendini üzmemelisin önünde uzun bir yaşam var bu şekilde sadece hayatını zindana çevirirsin nacizane tavsiyem bu

yapma be onur.. benimde kulaklarım duymuyor ama inan bana gel yanıma gör beni ben normal işitenlerden daha neşeliyim.... daha mutluyum... kendi adıma yani.. hayat suprislerle dolu.. Onur,şükretmeyi bilelim daha zor durumda olanlar var çok gençsin daha önünde çok yılların ve çok güzel hayatın olaçak inşallah....

bende meb in ilanına kadar mutluydum ama artık hayata küstüm lanet okuyorum

ileride çalışacak iş bulamayacağım için hiç değilse geride kalanlara maaş kalması için kendimide öldüreceğimi biliyorum

ben kalp ve tansiyon hastasıyım nasıl çalışacağım 60 yaşına kadar

selam

merhaba
böyle düşünmene üzüldüm.kayda değer bir üzüntü demiyorum aslaaa tabiki çok üzücü ama ama birde yürüyemeyen insanları düşün elleri yada ayakları olmayan insanları bunlar etrafımızda yok gibi görünselerde aslında yanıbaşımızdaki evlerde yaşıyorlar ve biz onları görmüyoruz neden çünkü görmek istemiyoruz bak yürüyormuşsun ne mutlu sana ne güzel birşeyler taşıyormuşsun en azından tuvaletine gidebiliyorsundur bir düşünsene her tuvalete gittiğinde yanında birileri var ne kadar üzücü bir durum .bunları düşün ve kendine acıma bu dünyanın en kötü duygusudur hemen bu duygudan kurtulmaya çalış kov onu kapının önüne koy ne kadar içeri girmek istesede sakın içeri alma yada bu duyguyu poşete koy çöpe at bitti.hem tokalaşıp mikropmu kapmak istiyorsun bak tüm gün her yerlere dokunup ellerimimizi yıkamadan başkalarının ellerini sıkıyoruz sonrada o ellerle birşeyler yiyoruz ayyy ne iğrenç boşver.sana hayatta başarılar ve esenlikler diliyorum
Zehra

femmy şaşırdın mı kardeşim ne ölmesi.. Dur bakalım yahu gün doğmadan neler doğar demişler..:)

Onurs insanoğlu nelere alışıyor sende zamanla alışacaksın inşallah koluna..Olmuşa çare yok yetinmeyi öğreneceksin, kabullenmeyi öğreneceksin.. Ah vah ile sürmüyor hayat..

senelerdir bişey doğduğu yok maalesef son bi şanstı meb oda bitti

beterin beterivar unutma
daha kötüleri düşün

Al işte bir "öğrenilmiş çaresizlik" vakaası daha..:) Heeyyy Mask nerdesin gel bakim buraya:)

femmy seni anlıyorum.. Haklısın ama yinede sabrı elden bırakmamak gerekiyor.. İçine düştüğün çaresizliğin sana büyük bir hata yaptırmasına izin verme derim..

bazen sükrdeiyorum etrafımdaki engelli dostlarımı görünce benden daha kötü olanları görüyorum onların adına üzülüyoreum kendi adıma ise seviniyiorum sükrediyorum nede olsa işlevcini azda olsa yerine getiriyor hiç olmamasından iyidir sol kolum tamamıyla saglam ya ona sükürler olsun

bende ilk sıralar öyle düsünüyodum ..
ama bu dünya ölümsüz bir dünya olsaydı ve ahiret olmasaydı aynı isyanı bende gösteridim ??
ama öyle deyil kardesim bu dünyada sabır edelim ki o dünyada yüce rabbim bize sorgu sual sormadan cennetine konsun.. ??
bu engel bize sadece kıyak olarak verilmis olarak düsün
sakınhaaaa sakın o ebeyede bedua verme
cünkü bu hal anlına yazilmiş.. ??
cokca aglayıp sizlarsan inan bana daha kötü bir duruma gelirsin allah korusun ..??

Böyle kendinizi üzerek hayatınızı zorlaştırırsınız. Sizden daha zor durumda olanları düşünün. Beterin beteri var. Daha çok gençsiniz. Önünüzde uzun yıllar var. Hayat ne olursa olsun yaşamaya değer. En güzel şekliyle tadını çıkarmaya bakın.

merhaba Onurs bencede Prenses çok güzel ifade etmiş üzerine bişey söyleme gereği bile duymuyorum,hep şunu düşün senden beden olarak çok kötü insanlar var önemli olan kabullenip ileriye bakmak moralini hep yüksek tutman gerekir.Herşey güzel olacak...

üzülme hayır da şer sadece ALLAH tandır...

HERKESIN GORUŞU DUSUNCESI KENDISINEDIR..saygı duyuyorum sahsen..ama yalnıs yapıyorsunuz..(NEDEN) dıyerek...
Ben sahsen hıc bır zaman hayatımda (NEDEN)''e yer vermedım veya (KEŞKE)lere..hayat her seye ragmen guzel(DURMAK YOK YOLLA DEVAM) her şekıl...
gecmıs olsun...

sevgili onurs hayatta daha zor durumda olan insanlar oldunu sakın unutma senin yaşların da ve sen den büyük askerde 2oglum var ama birgün onların da bizim de zor bir duruma düşmüyecegimizi sadece cenabı allah (cc) bilir bulun dumuz her durumdan hoşnut olmalı ve allaha (cc) şükretmeli rabbim seninle olsun yavrum dualarım seninle

Sakın bunu kendine yapma kendini sevmeyen ve saymayan kimseden sevgi ve saygı göremez..kendini geliştereceğin onlarca dal var genceciksin hayatın sana verdiği güzeliklere gözlerini kapama..
Yaşamak ciddi bir iştir..ömür bir tane bu dünyaya bir kere geleceksin o zaman hayatına sahip cık ve tadını cıkar..

Üst Alt