Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Neden engelli maaşım düşük yatıyor!?

antboy07

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhabalar çok ciddi bi maruzatım olucak...

Benim yüzde 60 oranında süresiz şekilde raporum mevcut 1.5 sene oldu 2022 maaşı bağlanalı fakat ben her ay 425 tl olarak alıyorum neden bu şekilde eksik alıyorum hiç bi türlü aydınlatılamıyorum ne bulunduğum ilin vakıfı yardımcı olabiliyor ne kaymakamlık nede GENEL MERKEZ yani benim 560 liraya yakın bi mebla almam gerekiyor Kalem abla lütfen bana yardımcı ol

antboy07
sana yardımcı olabılmem için öncelikle e-devletteki 2022 aylık blgilerini görmem lazım.
ablacım e-devlet şifren varsa e-devlete girip oradaki 2022 aylığıile ilgili ekranda yazan bilgileri buraya kopyala.
UYARI: e-devletteki 2022 aylık bilgilerini buraya kopyalarken T.C. kimlik no vs kişisel bilgilerini gizlemeyi unutma!

E devlet ekranım

https://pasteboard.co/JKsQSXx.png

Abla ben maruzatımı CİMER yoluylada ilettim bana bu cevabı verdiler

https://pasteboard.co/JKsRBEh.png

Ben engelli maaşına 2014 yıllarında ruhsal bozukluk yani "obsesif kompülsif bozukluk" tanısı ile başvurdum ilk raporum 2 yıllıktı daha sonra tekrar 2 yıllık daha çıkardım bu zamanlarda sorunum yoktu laakin süresiz tanısı konunca süresiz rapora başvurdugumda onaylandıgı gün hep 425 almaya başladım 2 senedir CİMER de iletilen 2017 DE YERSİZ ÖDEME ALMIŞIM OZAMANLAR BENİM ÖZÜR ORANIM YÜZDE 70 Dİ KANUNA GÖRE RUHANİ BOZUKLUK HASTALIGIMIN TANISI YÜZDE 60 A DÜŞMÜŞ 2017 YILINDA BENDE O ŞEKİLDE ÖDEME ALMAYA DEVAM ETMİŞİM... Ama 2 seneden beri bitmesi lazım düzelmesi lazım hiç bi şekilde belirttikleri vakıf no sundan yardım edemiyorlar BELKİDE KESİNTİ SONA ERMİŞTİR lütfen yardımcı ol bana abla

antboy07

ablam resimler acilmiyor.

1. e-devlete girip 2022 ayligi bölümünde neler yazıyor buradan paylaş. kisisel bilgilerini muhakkak gizle.
2. cimerden gelen yazının tamamini istiyorum. yazının kopyasını ya da resmini buradan paylaş. elimde veri olmadan hesap yapamam. bu 2 istegimi yap, kurusu kurusuna hesabi yaparım ben.

Üst Alt