Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Neden Ereksiyon Engelleyici İlaçlar

s!gMa!

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
14
Norodol Dekanoat İğnesi ve 7 aydır süren ereksiyon proplemi

Merhabalar arkadaşlar bu seneki geçirmiş olduğum mani ve/veya psikoz sürecinde doktorum Norodol Dekanoat isimli iğneyi yazmıştı. Ne olduysa oldu ondan sonra oldu o günlerden sonra ereksiyon olamaz oldum tam 7 aydır ereksiyon olamıyorum cinsel istek sıfır. Üroloji git gel, tahlil yapar testesteron düşük çıkar ardından iğne yazar testesteron yine düşük çıkar ardından hap yazar ama testesteron yine TL'nin piyasalardaki değer kaybı gibi düşer. O günlerde prospektüs okuyacak durumda değildim bugün iğnenin prospektüsünde cinsel ereksiyon bozukluklarına yol açabileceğine dair ibareler gördüm:
• Kilo değişimi, bazı kadınlarda beklenmeyen süt üretimi, memede ağrı, adet
görememe veya düzeninde değişiklik, ağrılı veya şiddetli adet, ereksiyon
problemleri gibi cinsellikle ilgili sorunlar, bazı erkeklerde göğüslerin şişmesi veya
uzun ve ağrı verici ereksiyon, bazı kişilerde cinselliğe karşı ilginin kaybolması
gibi hormonal değişiklikler.
Bunlar 100 kişide 1’den az kişiyi etkileyebilir.
Sizce bir iğne 7 aydır ereksiyon olamamaya sebep olabilir mi ve üroloji doktorunun işlemleri buna karşı başarısız olabilir mi yani buna imkan var mıdır?

Proplem bu iğneden kaynaklı değilmiş. Hiç bir iğne hadım edemezmiş mesele başka imiş...

Proplem bu iğneden kaynaklı değilmiş. Hiç bir iğne hadım edemezmiş mesele başka imiş...

Literatürden araştırdığım kadarıyla Norodol'ün ereksiyon bozukluğu yapma olasılığı var ama bu sorun en fazla 2 hafta görülüyormuş. Tek bir iğne ile 7 ay sorun yaşamanız hiç mantıklı görünmüyor.

MeTePe
Hocam kolay gelsin bende yaygın anksiyete bozukluğu var ve günde 3 tane ilaç kullanıyorum ama benim durumum askerlik ertelemeye müsait midir acaba?

hocam iğneyi şuan aktif kullanıyor musunuz ?

veya beraberinde kullandığınız antiepileptik veya antipsikotik ilaç var mı çünkü bunlarda çok büyük etken?

ilacınız belliki biraz fazla geliyor ve dopamin seviyenizi fazla düşürmüş en azından 2 haftada bir aktif olabilirdiniz.

Hocam kolay gelsin bende yaygın anksiyete bozukluğu var ve günde 3 tane ilaç kullanıyorum ama benim durumum askerlik ertelemeye müsait midir acaba?

Değerli arkadaşım, sizinki gibi psikiyatrik rahatsızlıklarda askerliğe elverişli kararını ancak heyet verebilir. Sadece tanıya bakarak karar verilmez. Her hastanın durumu farklıdır.

Xeplion sonrası ereksiyon sorunu yaşayan var mı?

Doktor yıllardır Bippolar Bozukluk olan teşhisime şizoafektif teşhisi koydu ve hastane yatışı sonrası çıkış esnasında yüksek dozda 700 Mg Xeplion iğnesini dayadı bana ondan sonra ereksiyon olamaz oldum şırınga içerisine başka iğnelerde katılmış olabilir(prostat hastalarında kullanılan ereksiyon engelleyici iğne) lakin Xeplion'un bu etkiyi yapma şahsı var mıdır?

Antipsikotik ilaçlar cinsellige etki eder en çok etkiledigi yerdir kurutur adami

Sebebi ne başka maddelerin şiringaya katilmasinin şizoefektifsin sadece ixeplion yeterli olmasi lazim

(Gölge)
Katılmış demiyor katılmış olabilir demiş ben katıldığını zannetmiyorum niye katılsın bu kadar yüksek dozda bir iğneye başka ilaç katmak aptalca olur o riski kimse almaz.
RssCip
Ereksiyon problemi bu tür ilaçlarda olabiliyor maalesef vucudun ilaca alıştıkça düzelebilir ayrıca bu durumu doktoruna söylemen en doğrusu.

Var ve uykuda boşalma da sende olacak cinsel isteksizlik te olacak

Maalesef ereksiyon sorunu yaptı beni, şükür kalıcı değilmiş. Doktor değişimi oldu bakalım sonuç ne olacak...

Bende kulalanıyorum bende sorun yok sadece cnm ıstemıyo sertleşme zor oluyo dokunursam oluyo normal mi 12 seneden berıde bole ilişkıye gıremıyorum korkudan

Ben de bipolarım, bir dönem xeplion kullandım. Xeplion kullandığım dönemde erkekliğim yok gibiydi. Xeplion'u kesince düzeldi. Sabredin, iyileşip doktor kontrolünde ilacı değiştirmeyi deneyin. İyi ki bir dönem xeplion kullanmışım diyorum. Allah yardımcınız olsun

Dostum bende şizofreni başlangıcından döndüm kurtuldum sayılır. Bu ilaçlar cinselliği bitiriyor 2-3 ayda bir masturbasyon yapar oldum , sana tavsiyem keçiboynuzu ye, keçiboynuzu özü de içebilirsin. Hurma ye , bunlar testosteronu arttırıyor.

Bir iğne ile hadım edilme imkanı var mıdır?

Kalçadan vurulan bir iğne ile hadım edilebilme imkanı var mıdır?
Kalçamdan bir iğne vuruldu 150 MG/3ML IM **** yanında ek bir iğne ile hadım etkisi oluşturuldu. Ne çavuşun hassas noktasından uyarılıyor, ne ereksiyon ne de cinsel istek kalmadı bu durum bir iğne ile mümkün müdür?

Sorduğum üroloji doktorları bu durumun bir iğne ile olmayacağını söylediler; hatta biz prostat hastalarında bile 2-3 ayda bir iğne vuruyoruz dediler...

Tek derdiniz bu olsun :p Doktor iğne ile böyle bir durumun olmayacağını söylemiş. Halen buradan daha nesini soruyorsunuz anlamadım. Evet hadım etmişler sizi doktor yalan söylüyor bunu mu duymak istiyorsunuz. :)

Bir bağımlılıktan dolayı sanırım kimyasal hadım uygulandı bana süresi ne kadar olabilir ki acaba?

Abilify sizlere hangi amaçla yazıyorlar?

Abilify ilacını veya hapını sizlere hangi amaçlar yazıyor doktorlar Antipsikotik etkiler için mi yoksa fazla olan cinsel dürtüleri baskılamak için mi?

RssCip

Bana "istemediğim düşünceler aklıma geldiği" için reçete edilmişti bu ilaç.

Etken maddesi ARİPİPRAZOL mu bu ilaçın?

Duyguları fazla uçlarda yaşıyor oluşumuzla alakalıdır tabii aslında sinir öfke dahilse cinsellikte buna dahildir şaşılacak bir durum yok .

6 ay önce falan bu ilaçı bırakmıştım.
Bu ilaçın yokluğunu hissediyorum.

ŞİMDİ.

dışkapı da yatarak tedavi görürken doktor bu ilacı vermişti

Konu Kilit.AÇIKLAMA AŞAĞIDA
Alıntı: Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen

cinsel suç failinin biyolojik ve psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle suça konu fiili gerçekleştirdiği klinik bir bulgu ile tespit edildi ise, bu biyolojik ve psikolojik rahatsızlıklar kişide karşı koyulamaz dürtüye, kişinin cinsel eğiliminde sapmalara neden oluyorsa, bu kişilerin hapis cezasına mahkum edilmeleri onları topluma geri kazandırmaya yeterli olmayacak ve suç işlemelerini önleme amacına hizmet etmeyecektir. Bu noktada, patolojik nedenlerle suça konu fiili işleyen cinsel suç failinin cezalandırılmasının yanında, tedavi edilerek topluma geri kazandırılması önem arz etmektedir.

Hasta olduğu tespit edilen cinsel suç failinin, sadece tıbben gerekli olduğu hallerde ve sınırlı şekilde, kişinin rızasına bağlı olarak tatbik edilmesi uygun olacaktır. Cinsel suçlarda cinsel dürtünün kontrol edilemediği ve hastalık derecesinde failinin hareketlerini yönlendirdiği durumda, bu husus ceza ehliyetini kaldıran veya azaltan bir akıl hastalığı sayılamayacağından, TCK m.32’nin tatbiki mümkün olamayacak ve hastalığın tedavisi amacıyla kimyasal kastrasyonun tatbiki gündeme gelebilecektir. Kişinin fiziksel ve ruhsal bütünlüğü tedavi ile tehlikeye düştüğü durumda, bu tedavinin zorunlu, yani rıza dışında uygulanmasının doğru olmayacağı, kimyasal kastrasyona tabi tutulacak kişinin rızasının alınmasının gerektiği, bu rızadan başka uzmanından da kimyasal kastrasyonun hastayı iyileştirmek için gerekli olduğuna dair bir rapor alınmasının yerinde olacağı söylenebilir.

Üst Alt