Norodol Dekanoat İğnesi ve 7 aydır süren ereksiyon proplemi
Merhabalar arkadaşlar bu seneki geçirmiş olduğum mani ve/veya psikoz sürecinde doktorum Norodol Dekanoat isimli iğneyi yazmıştı. Ne olduysa oldu ondan sonra oldu o günlerden sonra ereksiyon olamaz oldum tam 7 aydır ereksiyon olamıyorum cinsel istek sıfır. Üroloji git gel, tahlil yapar testesteron düşük çıkar ardından iğne yazar testesteron yine düşük çıkar ardından hap yazar ama testesteron yine TL'nin piyasalardaki değer kaybı gibi düşer. O günlerde prospektüs okuyacak durumda değildim bugün iğnenin prospektüsünde cinsel ereksiyon bozukluklarına yol açabileceğine dair ibareler gördüm:
Merhabalar arkadaşlar bu seneki geçirmiş olduğum mani ve/veya psikoz sürecinde doktorum Norodol Dekanoat isimli iğneyi yazmıştı. Ne olduysa oldu ondan sonra oldu o günlerden sonra ereksiyon olamaz oldum tam 7 aydır ereksiyon olamıyorum cinsel istek sıfır. Üroloji git gel, tahlil yapar testesteron düşük çıkar ardından iğne yazar testesteron yine düşük çıkar ardından hap yazar ama testesteron yine TL'nin piyasalardaki değer kaybı gibi düşer. O günlerde prospektüs okuyacak durumda değildim bugün iğnenin prospektüsünde cinsel ereksiyon bozukluklarına yol açabileceğine dair ibareler gördüm:
Sizce bir iğne 7 aydır ereksiyon olamamaya sebep olabilir mi ve üroloji doktorunun işlemleri buna karşı başarısız olabilir mi yani buna imkan var mıdır? Kilo değişimi, bazı kadınlarda beklenmeyen süt üretimi, memede ağrı, adet
görememe veya düzeninde değişiklik, ağrılı veya şiddetli adet, ereksiyon
problemleri gibi cinsellikle ilgili sorunlar, bazı erkeklerde göğüslerin şişmesi veya
uzun ve ağrı verici ereksiyon, bazı kişilerde cinselliğe karşı ilginin kaybolması
gibi hormonal değişiklikler.
Bunlar 100 kişide 1den az kişiyi etkileyebilir.