Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Neden halen ÖMSS dışı özürlü alımı yapılıyor?

alanya ; bu alımlar Devlete, Ancak Memur Statüsünde Değil , Devlet İşçisi Statüsünde ... Tabiki ; ilanların içeriğini okuyunca insan hayret ediyor . Şart Şu : KPSS ye Girip En az 1 Puan Alman yeterli ... Bence artık Devlete Engelli İşçi Alımları içinde ÖMSS geçerli Olmalı düşüncesindeyim, KPSS Değil .

Saygılar...

işkurda ki engelli kaydımızdan bile kpss puanı istiyor saçmalık

aynı soruyu hep bende kendime sordum soracak bir muhatap bulamadığım için bencede artık ÖMSS sınavı dikkate alınmalıdır bundan sonra KPSS olmamalı nereye baksan engelli işçi alımı şartı ise kpss girmiş olması ben en son 2008 yılında girdim onuda geçersiz görüyorlar...

özkan bey doğru söylüyor...Bu alımlar yeni kpps ye göremi eski kpss ye göremi acaba

bu konuda daha önce başka bir konu açılmıştı orada da yazmıştım
işkurda kpss puanı istiyorlar madem neden o zaman engelli statüsündeki insanları ayırıp ömss diye bir sınav yapıldı?
bunun eskisi yenisi olmaz şu an 2012 kpss yapıldı eğer puanlar açıklanmadan alım olursa bu 2010 kpss ile olur ama işkurun özürlü kadrolar için güncelleme yapıp kpss yerine ömss puanı istemesi gerekir sınav yapılalı 6 ay olcak

Arkadaşlargerçekten saçmalık ben ÖMSS oldu diye Kpss girmedim neden çünkü özürlüler için ayrı bir sınav yapıldı diye bende daha önce böyle bir konu açtım ben yetkililere ulasamıyorum ama engellilerin haklarını koruyan örgütler yokmu tabiki var onlar neden bu olaya parmak basmıyor bizlere yazık degilmi bari onlar öncül olsun hakkımız yenmesin inanın girmedigime pişman oldum sırf bu yüzden

Erzurum Büyükşehire İnş. Teknikerimi olsam :rolleyes::confused:

Bence işçi memur fark etmez alımlar ÖMSS'ye göre merkezden yapılmalı, keyfi alımlar son bulmalı.

aynen... madem ki Ömss yapıldı, engelli statüsü için Kpss istenmemeli...

ÖMSS sınavına giren engelli birey işçi kadrolarına müracaat edemez olurda bir düzenleme olur ise ÖMSS sınavına görede alım yapabilir.

işte bir güncelleme yapılması gerekmez mi? madem ki özürlü kadrosundan eleman arıyorlar o zaman neden hala kpss puan şartı var? 2 sınava da girme mecburiyeti olmaması lazım sonuçta Ömss, Kpss'nin özürlüler için olanı... yani kpss de memurluk ömss de... işçi statüsünde kpss isteyebiliyorlarsa, düzenleme yapılıp özürlü işçiler için bu ömssye çevrilmelidir

Yapmamız gereken Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına yazmak olacak çok katılım çok etki :)

Evet bence de bu hususta bir düzenleme yapılması için bakanlığa matbu bir metin yazıp gönderelim.

Üst Alt