Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Neden kısmetsizim merak ediyorum

muhabetci

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaslar;;

28 yasındayım bu zamana kadar nasil yasadım bir ben bir allah bilir. tam iş buldum calısacagım derken bir sikayet üzerine isten cıkarıldım. 2022 masını kestirdim vergi indirimi aldım hayatım deyismisti calıstıgım is yerinde bir kizla evlenecektim.
ilk aylıgıma kurban aldım kurban bayramında allah belasını versin her yer özellesti kamuda özel sirkette calısıyordum simdi ayrıldım 3 aylık maasımda kesildi
ben simdi nerde is bulurum kim bana para verir kim bana yardım eder.
dilerim allahtan bizi insanlara yalvartan devlet büyükleri birgün inş. onlarda insan ogluna yalvarmadan ölmesin.
gözümsün pasamsın diyelenlerin hiç biri ynımda olmadı 16 gündür sisizim arkadaslar ölmek istiyorum suan o kadar kötüyüm ki alıstım ise gidecem diye 6 kalkıyorum
allahım bu bana revamıydı. ne zorlukla girdim kimsem yok sahibim yok senin sayende basardım ama insan oglu beni cıkardı.

kamuda özel sirkete verdi isi böyle ortada kala kaldık.. allah fatma sahin yüzün gülmesin özürlüleri seviyorsun demi nerdesin 4 tane faxs cektim.
bakarız bakarız ben isten cıktım daha bakacaklar bittim ben öglamaktan gözlerim kızardı ben bunu hak etmedim
kimsemde yoki beni ise koysun neden rıskım dar neden hep bunlar benim basıma geliyor. 16 gündür ben hep hergün aglıyorum

Bir kapıyı kapatan diğerini açar inşallah isyan etmeyin Allah'a sığının O hakkınızda hayırlısını bilendir.Hepimiz zaman zaman sınanmaktayız Allah yar ve yardımcınız olsun..

Çok Üzüldüm Yazdıklarına Lütfen Güclü Ol Arkadaşım İnan Allah Dogrunun Yanındadır .İnan Daha Güzel Kapıları Acacaktır .Yeterki Sabırlı Ol :(

Allahtan umidi kesmeyin hayılısıyla herşey yoluna gırer.Hayat inişli çıkışlıdır
Her zaman bulunduğumuz durumun gelip geçici olabileceğini aklımızdan çıkarmayın...BUDA GEÇER INŞ..

Selim kardeşim tam bittim dediğin anda küllerinden doğarsın...aman diyim pes etme bu hayata inat yaşa...bu atmosfere inat nefes almaktan vazgeçme...

dünyanın bir imtihadan ibaret oduğunu unutma. insan yaşamı boyunca bir çok sıkıntıya maruz kalabilir. önemli olan sabretmektir. unutma, Allah sana sah damarından bile daha yakındır o yüzden çok çok dua et. sana sabah namazlarını kılmanı öneririm. duaların en çok kabul olduğu ve özellilke rızıkların dağıtıldığı vakittir sabah vakti.emin ol şu söylediklerimi yaparsan Allahın yardımını kesin olarak göreceksin.

bozma morelini ,senin gibi herkes bazen büyük sıkıntılara düşüyor bazende güzel günler yaşıyorsun ,hayat böyle ,sonuçta işsiz kalsan bile açlıktan ölecek değilsin elbet bi yerlerden rızkın gelir,yine de yazdıklarını okuduktan sonra üzüldüm ,sonuçta kendine yuva kurma planları yapıyormuşsun kolay değil bir anda herşeyin altüst olması...kolay değil.

Üst Alt