Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Neden sağlık raporunun her zaman aslı isteniyor!

blue_41

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
yaa arkadaşlar bu nasıl bir iştir ben anlamıyorum,engelli vatandaş herhangi bir iş yaparken resmi yada daha farklı yada bir şey alırken vs....bu sağlık raporunun hep aslı isteniyor ve fotokopi kabul edilmiyor yada aslı gibidir, eeeee ne yani bir iş yaparken her seferinde hastanelerde sürünecekmiyiz ben anlamıyorum bu işiii.öeneğin ev alırken araba alırken ehliyet alırken vergi dairesine bir evrak verilecek sağlık raporu isteniyor eeee oda aslını istiyor nolcak şimdiiii........

sayın blue 41

Noterden onaylı aslı gibi yaptıracaksın bida rapor çıkarmana gerek yok

Ben birkaç fotokopi çekip başhekimden aslı gibidir yaptırdım ve heryerde fotokopileri kulanıyorm aslı bende duruyor

kaedeşim bilgin için teşekkür ederim ve ilgin için,ama her seferinde 30tl noter masrafı var bırak masrafı geçtik birde noterde çekilen çile varr:)yok noter aşşağıya inecek vs. sonra noterler genelde ikinci yada üçüncü katlarda bulunuyor hep, birde böyle bir sıkıntımız var...spb79 arkadaşımızın dediği mantıklı, fakat hadi iki yada üç fotokopi imzalattın başhekime ve kullandın eee sonra.yine aynı sorun devam edecek ,aslında benim demek istediğim bu konunun biz engelli vatandaşlar için daha kolay bir yolu bulunması gerekli bence...saygılarrrr

Ben 20 liraya noterden iki nüsha çıkartmıştım... Noterden notere de fark ediyor.

valla bülent kaerdeşim, üçü beşi geçtik de,aslında bu önemli gibi göünmeyen ama engelli vatandaşlarımızın önemli bir sorunu ve her seferinde karşımıza çıkan bu sıkıntılı durum, bence bir şekilde çözüme kavuşması lazım...ve bu sorunu tüm engelli arkadaşlarım yaşamış,ve hala yaşamaktadır diye düşünüyorum...

bana göre mantıklısı notere para vermektense 5-6 adet aslı gibidir fotokopisini hastanenin bashekimliginden almak ben öyle yaptım lazım olunca tekrar aynısını yaparım

Üst Alt