Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Neden sivrisineklerin hedefisiniz?

ayyüzlü

Aktif Üye
Konular
101
Reaksiyonlar
1
''Sivrisineklerin neden bazı insanları ısırıp diğerlerine dokunmadığı ortaya çıktı. Beden kokusunda 'karbondioksit ve oktenol' bulunanlar, sivrisineklerin öncelikli hedefi oluyor

Bilim adamları, sivrisineklerin beslenmek için neden bazı insanları tercih edip bazılarına dokunmadığını sonunda buldu! ABD'nin Nashville kentindeki Vanderbilt Üniversitesi'nde yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, üç organdan oluşan sivrisineklerin burnunda bulunan bazı hücreler insan bedeninin kokusunu oluşturan farklı kimyasalları tanımlayabiliyor. Bazı insanların ter kokusu sivrisinekleri daha fazla cezbediyor. Kokusunda "karbondioksit, oktenol ve diğer bazı maddeler bulunan insanlar" sivrisineklerin öncelikli hedefi oluyor''

malesef bende sivrisineklerin ziyafetini oluşturuyorum.

amma velakin bu durumda tek tesellim afrikada değilim. yoksa sıtma vs sivrisinekten bulaşacak hastalıkların ilk kurbanı ben olurdum mazallah:)

Ameliyatta aldığım kandan sonra sivrisinekler beni kara listeye aldılar:D sebep ne bilmiyorum ama memnunum hayatımdan:D

kanından azcık istiyorum mac benide karalisteye alsınlar da kurtulayım yoksa çıldırcam bak şimdiden sivrisinek gazisi oldum :)

yatmadan evvel bir duble rakı iç ayyüzlü:D sarhoş olsunlar:D sende intikamını böyle alırsın onlardan:D

tüm derdim ayyüzlünün elini kana bulamaması oezix:D

sarhoş etmek haa süperdi mac:)asla ben sarhoş sivrisineklere meze olamam:D

ya onlar senin kandan sarhoş olacaklar zaten doymuş olacaklar sızar biköşede kalırlar merak etme:D

cci senin kan bayatlamış bizim kan tatlı bgeliyor malum güzeliz ya :D

Tabi canım yaa onlarda bilir ağız tadını :D

Benim kanmı bayatlamış? yürüyün gidin be:D size iyilikte yaramaz :D sivrisineklerin sadece dişileri ısırır akılsızlar:D

yanılıyon akıllım sinekler için dişi erkek fark etmiyo.bak koca amerikan bilim adamları sebebini acıklamışlar:)

neden erkeği şey mi sivrilerin :D

ohooo her bilim adamına bakarsan biriside tatakdaki vitaminden bahsediyodu geçen aylarda:D

Tüm erkekler sinek olsun o zaman :D

biz güzeliz ondan bizi ısırıyo sivrisinek dediniz ona göre dişileri ısırır dedim yani güzelliğin önemi yok:D var diye iddia edinde göreyim:D

90'lık nineyi ısırmaz herhalde :D
taze kan arar :D

gidin sizi ısırsın sivrisinek güzelliğinizi tescillendirmiş olursunuz size göre:D

ya git şirine bulduğum çözümüde harcadın tamam yok çözüm falan:D

Aynen yaaaa uykudan uyandırıyor terlikle çat çat duvarları batırıyo hayvanlar :D

Üst Alt