Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Neden şizofreni hastası oldunuz?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
152
şizofreni arkadaşlar neden şizofreni hastası oldunuz '''sebebi nedeni neydi?? şizofreni ye neden yakalandınız ...

Şizofreni genelde genlerden doğuştan yada kara sevda derler karşılıksız sevmekten yada ruhi çöküntüden olur benim hastalığım doğuştan 2001 de ibrahim tatlıses bebeğim şarkısı yazdım başlığın kırmızı solungaçlarına bağlı metal toplar içirdiler şefim. Ebat arap tüp merserize aş de. Beynindekileri açığa çıkaracağız dedi beynim ve kalbim magnetik elektrikle yandı psikoloji ilaçları fayda etmedi dinleme cihazı kuşandılar siyah telsiz gibi ben şizofreni hastası oldum çünkü magnetik elektrik beynimi YÖK yaktı derken kalp krizi geçirdi.m işten atılan 2001 Den bu yana hastayım ama doktorlar normalsin şizofreni değilsin diyor karışık bi durum

Doğrudur şizofreni hasatsalar dine düşkün oluyorlar benim 250 tane şizofreni arkadaşım var konuşamıyorlar onların sırlarına ip konuşturuyorum bu beni mutlu ediyor

Beyinde bi titreşim var o titreşim şizofrenilerde karışık oluyor bi tip mr gibi elektrotlarla yapılan depresyon testinde çıkıyor o beynin düzensizliği zaten. Beynin titreşimi herşeyi başlatıyor işitsel ve görsel halisilasyon ları o halisilasyonlar sizin düşüncenizden ayrı hareket ettiği için cin olarak yorumlanıyor aslında ağırlığı fazla degil ama magnetik olarak çok Kuveytli olabiliyor halisilasyonlar ruh beyinde geri çekiliyor sisten bu aslında çok korkunç degil ama insanlar ruhları çekildiği için. Bi titreme hissediyor akineton ilaçlı bi durum

ben aşırı şüpecilikten sonra sapıttım

İnsan sonuç olarak beyni titreşiyor dalga boyu bozulurdsa şizofreni oluyor bunun sonucu hafıza çöküyor şizofreni hafızayı çökertiyor özelikle ses halisilasyonlar bu duruma yol açıyor boş verin cin olayını umarım. Eğin boyutunda ne olduğunu anlamışsınızdır insanın sistemi bu

Ence halisilasyonlar a kafa yaracağımıza beynin nasıl saglıgına kavuşabileceğini tartışmalıyız sorun beyin asıl problem bu keşke şizofreninin çaresi olsaydı bir iğne gibi

şevkat abi kesinlikle beyin bozuklugu oldugu icin beyin sapıtıyo bu işin manevi boyutunuda bilmek lazım

işte ben şevket gibi adamların yüzünden oldum:(

Bana haksızlık etme ben ibrahim tatlıses yüzünden şizofreni oldum2001 Den beri acı çekiyorum acı çektiğim için suçluyum belki senin gözünde sayın seven 6 ne dersin

Bir Allahım var bir canım var korkum yok gel konuş seven 6 ben 10 yıl hiç konuşmadım elime ne geçti kansız şerefsiz insanlardan nefret ediyorum ve bunu açık ça söylüyorum saygımla

Sayın kardeşler bu forumda manevi boyut yasak özgür değiliz kurallara uymak zorundayız lütfen ben inşallah müslümanım ama tıpbi. Boyutu anlatmalıyız kuralları böyle forumun

anladım abi şunu söyleyim iaclar mucıze hastalığı geçiriyor sokaktan bi şizofren hastası bul adamı hastaneye yatır adam inanılmaz değişikliğe uğrar ama biz cogumuz kaşınıp ilacı bırakıyoruz yok düzeldim yok yan etki yaptı robot oldumyok beynimi durduruyo yok uyutuyo v s vs hata bizde yani akıllanmıyoz ilaç bırakıyoz yada bi ilacı alıp diğerini almıyoz

Doğrudur ama ben hiç ilaç bırakmadım alevlenme dönemim eylül kasım arası oluyor sıkıntıya giriyorum eger Şen'de şizofreni rahatsızlığı varsa geçmiş olsun iyi geceller

@sevkat100 geçmiş olsun anlamadım bebeğim şarkısımı sizi etkiledi hasta etti başka bir şey olamazmı

sagol şevkat abi benim alevlenme dönemi 6 ay sürüyor bi an bile kendimde değilim

Güzel arkadaşım ben bebeğim şarkısını ibrahim tatlıses yazdım şarkı piyasaya çıktığı hafta şefim Nejat Arap tüp mersrrizede çalışıyordum beni odaya çekti beynindekileri açığa çıkaracak dedi bunun üzerine siyah dinleme cihazları kullandılar fabrikada ve evdekiler mahkemeye verecek oldum işten atılan baktım işler kötü doktora gittim o gün 2001 Den bu yana şizofreni hastasıyım anlayabildin mi direk ibrahim Tatlıses'in yaptığı bişi çünkü fabrikaya tv ciler geldi evime adamları geldi ya nasıl anlatayım anla bişiller bu olay benim bi sevgilim vardı bi akşam arkadaştan şarkı CD'si aldım oturdum dinliyorum birden hece ölçüsü ile bi şarkı yazayım dedim aklıma kızın söylediği sözler geldi tutum bebeğimi yazdım gittim o akşam ibrahim Tatlıses'in son albümünün çıktığı plak şirketine postaladım olay böyle

Bak seni ben çok sevdim delicesine kız sen delisin dedi seniben çok sevdim erkekçesine kız sen romantizmin eşiginden dönmüşsündedi ya ben bu kıza ne verdim gölümü verdim seni senden çölk sevdim de yazacak biliş bulamadım seninle sondada konuşabilsen telefon ettim nida arama dedi seninle son defa derleşenikdsem seninle son defa aglaşabilsrm sonra geldi aklıma durum bu

Yalnız içimde bir derttir babam özür diledi başıma gelenler için hala aklıma gelir ağlarım

Olayın dini boyutuna girmeyelim çünkü forumu herkez okuyor yasakmış dini şeyler paylaşmak ben böyle bişi yapmalarını bekliyordum diyeyim zamanlaması bebeğim şarkısının çıktığı haftaya denk geldi yalnız şu var kimseye Bedia etmedim inşallah bu dertle şizofreni ilerde ölsem sorun degil ben konuşmayan şizofreni hastalarına destek oluyorum sayemde konuşmaya başladılar mutluyum çünkü ben şizofreniyi yaşadım Çok kötü bi hastalık yaşayan bilir

şizofreni bende 20 li yaşların başında şüphecilikle başladı.
herşeyden herkesten şüphelenmeye başladım
daha sonra yönetiliyorum düşüncesi oluştu.
sonrası çorap söküğü gibi geldi.

10 küsür senedir hastayım
ilaçların bağımlısı olduk. ilaç içince atak geçirmiyorum
bırakınca yine tekrarlıyor.
herkese çok geçmiş olsun

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM Sen neden yakalandın ? Nasıl başladı ?

cok lanet hastalık cok bide millet bakım parası baglanıyo bunlar yatalakmı diyor bakım parasıda emekliliğide batsın bu hastalara isesede bakılmıyor sokağa düşüyo cogu

ben ilk belirtileri askerdeyken yaşadım, sabah kalktığımda burnuma yanık kokuları geliyordu

yakınlarım ve arkadaşlarım bana büyü yaptılar o yüzden paranoid şizofreniyim

merhaba değerli arkadaşlar..

merak ettiğim bir husus var..
şizofren denilen bu rahatsızlık sizde baş dönmesi, beyinde sanki ur yada ödem varmış hissi veriyor mu??

bu fiziksel olarak sizlere ne gibi rahatsızlıklar vermekte??

Ahmet T ne büyüsü ahmet böyle saçma sapan şeylere inanma

Büyü denilen şey vardır ve saçma değildir saçma olan şey dışarda hoca bozuntusu denilen kişilerin sende büyü var deyip
karşısındaki kişilerden para sızdırmaya çalışmasıdır,

Büyü denilen şey insanı şizofren yapabilir ama bunun nedeni tıbbide olabilir, Ahmet T ve diğer bu şekilde hastalıkları olan
kişilerin % 99 unu diyebilirim mutlaka bir defada olsa yolları hocaların, medyumların yoluna düşmüştür çünkü bu konuda
maalesef tıpta bu hastalıkları tamamen bitirecek bir tedavi yok sadece ilaç tedavisi bulunmakta, bu ilaçlarında yan etkileri oldukça fazladır ve ilacı içen kişilerde ilacı kullandığı sürece tam anlamıyla normal olamıyorlar sadece uyuşturulup sakinleştiriliyorlar hal böyle olunca insanlarda sorunu tamamen çözülmesi için çareyi başka yerlerde aramakta,

Bende büyü var diyen Ahmet T de tıpın çaresizliği nedeniyle belli ki hocalara gitmiş biri ve kendine sende büyü var denilmiş
tabi sende büyü var diyen kim % 99 sahtekar hocalar, sahtekar olduğunu hepimiz biliriz ama bu öyle bir çaresizliktir ki bunu bile bile yine gidersin her defasında dolandırılırsın,

Şu bir gerçek bende Şizofren hastalarının çoğunluğunun bir takım varlıklarla ilgili olduğuna inanıyorum ve bunun içinde
sadece birinin büyü yapmasına gerek yok, bazen işlenilen günahlarda bazı şer kapılarını açtığı için o bazı günahlarda bir takım varlıkları kendine çekebilir veya bazı nedenlerde olabilir

Bu nedenle büyü yok, o yok bu yok diyerek kendimizi kandırmayalım, işte ben bunlara inanmıyorum diyerek kendimizi kafa sağlımız yerindeymiş gibi göstermeye çalışmayalım, bu hayatın bir gerçeği ve bizler bunu inkar ederek kendimize insanoğluna gerçekten kötülük yapıyoruz, Bazı kişilerde ben inanmazsam bir şeyler bana gelmez, bende büyü tutmaz sanırlar oysa hiç alakası yok,

Bu ülkede o kadar çok hoca,medyum var ki nette siteler dolu ve nete girmeyen sitesi olmayanda bir yığın var bunların % 99 sahtekar dedim kimileri hiç bir şey yapmadan para alıyor birileride bir şeyleri yapıyor, birileri büyü çözdürmek için gidiyor birileride yaptırmak için, maalesef büyü yaptırmak için giden çok ve yapıyorlar, büyüyü çözmek zor iş ama yapmak kolay ve yapıyorlar, bayanlar mesela çok gidiyor daha meyilli bu işe, erkek arkadaşından ayrılıyor gidip bağlama büyüsü yaptırıyor bunun gibi aslında ne yaptığını bilmiyor, adı büyü ise adı üstünde işin içine şeytan giriyorsa şeytan yaptırır,
işi çözmeye gelince çözme işi Allah'tan ama bunların arasında Allah'a yakın kaç kişi var ki çözsün

Şöyle demek lazım büyü var ama işin ehli yok sadece sahtekarlar var ve bu hocalara inanma
sende büyü var diyorsa inanma, çünkü mutlaka büyü olmasada var diyecek yok derse nasıl para kazanacak,

yakınlarım ve arkadaşlarım bana büyü yaptılar o yüzden paranoid şizofreniyim

Bunu sana hangi hoca kılıklı dediyse inanma,çözmek için senden kaç lira istedi

@trky

sınıf arkadaşım demişti olum okul çalkalanıyor senin nasıl haberin olmadı yakınlarım duvara bir şey sürdüler ahmete git dediler melekler senin suçun yok dediler cinler alemine gidecem ama ne zaman hoca büyü yok çarpılmışsın dedi safrana 250 tl kendine 50 tl aldı

abim baş roldeydi diye düşünüyorum bir gün rahat ettirmezdi evlendi çalışmıyor 5 yıldır

Yıllarca psikolojik acı çektim en sonunda beynimin dengesi bozuldu...

Araştırmalara göre kedilerden geçen bir bakteride sebep oluyormuş ,bendede kedi var çok tırmalandım ısırıldım sizdede kedisi olan varmı

işsizlik parasızlık yokluk ailevi sıkıntılar v.s v.s.....

Genetik faktörlerden kaynaklı silik bir kişiliğin kendini başka bir boyutta görmesi benim için geçerli olur sanırım. Sonuç; ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ve hayatımın değerinin ve değersizliğinin farkındayım. İkisi bir arada öğrenince gerçekten daha rahat oluyorsunuz :)

Ben doktora sordum bunun geçmişle yaşadıklarınla bi alakası yok dedi yani zamanı geldiğinde bu rahatsızlık basgosteriyor.

Üst Alt