Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nedensiz hayat.. [O an]

Jesus35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
hastalık : ( Kas erimesi ) Anlatılmakla bitmez hayatım ama anlatıyorum işte taki unutana kadar.. 14 yasımdaydım Koşuyordum yüzüyordum eğlenıyordum hersey yapıyordum ve bigün altay futbol kulübünün seçmeleri oldu seçildim A takımına forvet olarak hayatımın en mutlu anı oldu benim için .. Sonra birden içimdeki hastalık kendını ortaya çıkardı artık sadece okulun penceresinden aşağıya bakıyorum koşanları seyrediyorum ağlıyorum 3 yıldır hıc durmaksızın ağlıyorum. hep keske dıyorum bende kosabılsem bende yuzebılsem bende bu hayatı yasayabılsem ama olmuyo ben yıne o pencere kenarından bakmaya dewam edicem yine o kaldırım taşına oturup arkadaslarımı seyredıcem ama asla lanet okumadım şükrettım benden kötülerıde var sonucta yanımda olan bırılerı var hayat ne kadar acımasız olursa olsun annem hep yanımda.....

KARDEŞİM ALLAH ŞİFA VERSİN SENDEN ÇOK DAHA KÖTÜ DURUMDA OLANLAR VAR..BU DA SENİN İMTİHANIN.. mücadeleyi bırakma ..sabret , sabredenlere büyük müjdeler vardır..

ama nereye kadar neden başlakalrı benımle dalga geçiyo neden yürüyüşümle dalga geçiyo oysakı yarının nasıl gececeğini bılmıyolarmı .. kendılerını benım yerıme koysalar keşke .. ama olmuyo ağlayan uzulen taraf yıne ben oluyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun. Her zaman halimize şükür etmeliyiz. Beterin beteri var. Yaşadığımız her anın değerini bilelim. Yaşamak her şeye rağmen güzel. Ne güzel anneniz de tüm desteği ile yanınızdaymış. Bence hiç canınızı sıkmayın. Yaşama sevincinizi ve azminizi hiç bırakmayın. Size sevdikleriniz ile birlikte mutlu bir ömür diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.

:):)cok geçmiş olsun kardeşim şükretmek güzel şey bunu ediyorsun hiçdegilse sen koşa bilmişin oyun oynaya bilmişin onları tatmayan nice kardeşlerimiz var
napalım herşey allahtan kahrıda hoş lutfuda:):)

bak diyosunki yürüyüşümle dalga geçiyorlar diyorsun ben ve benim gibilerde yürüyelimde dalga geçsinler diye dua ediyoruz böyle düşünmek lazım... ama yinede ağla ağlamak güzeldir insanı rahatlatır yaşadığını anımsatır ama sakın yanlış düşüncelere kapılma sabredegiz başka çaresi yok

geçmiş olsun...

varsın olsun bizim yürümemizle dalga geçsinler sepel sepelde olsa yürüyoruz, koşamasakta eskisi gibi yüzemesekte çok şükür halimize...

sen koşamıyosun ama yürüyebiliyosun o çok önemli bende kas erimesi hastasıyım 10 yıldır yürüyemiyorum yani daha kötü durumdada olabilirdin birgün mutluka bu hastalıktan kurtulucaksın belki çok acı çekiceksin ama 5 yıl ama 10 yıl sonra mutlaka kurtulucaksın biraz daha sabır.

7 günde hayatımı parçaladım . lise 4 te okuldan atıldım kendımı alkole vurdum hastalığımı unutmak ıcın herseyı yasadıklarımı unutmak ıcın evden kactım ne babamı nede annemı umursuyorum artık yasamak ıcın bı neden ararken hep kendımı bı boslukta hıssedıyorum intihara kalkısmam bıle basıt bısı olur o kadar kuskunum bu hayata ıtıbar görmemıyorum kımseden kucumsu gözlerle bakıyo herkez engellilik suc değil ama bana verılen bı ceza olarak dusunuyorum neden ben dıe ağlamalarım fayda etmıyo keske hep cocuk kalsaydım hıc derdım olmasaydı herkez gıbı olabılsem

Üst Alt