Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nefes darlığından dolayı emeklilik için yeterli oranda rapor alınabilir mi?
slm
bende nefes dalığı var. 11 yıl net bağkurluyum.
Hangi oranda rapor alırım ve emekli olabilirim
eyer rapor aldıysam ne zaman emekli olabilirim malulen
[FONT=sans-serif]benim 1996 yılında 17 günlük sigorta başlangıçım var[/FONT] [FONT=sans-serif]04,08,1999 yılından beri 9,5 yıl bağkur ödemişim var. 72 ay da ödenmemiş bağkur borçum bulunmaktadır toplam 15 yıl 7 ay bağkurluyum [/FONT]
[FONT=sans-serif]ben malülen emeklilik raporlarım antalya murat paşa ssk gitti [/FONT] [FONT=sans-serif]dosyalarım eyer %60 rapor alırsam 10 yıl mı istiyor 15 yıl mı istiyor malülen ememklilik hakkı veya %60 altı raporum onaylanmışsa hangi şartlarda emekli olurum [/FONT]
benim yukarıda belirtiğim şartlara göre bağkur esnafı sadece 10 yılmı yeterli,,,,?? veya başka sitelere giriyorum 15 yıl 16 yıl 18 yıl diyor onlar neyin nesi acaba detay bilgilerinizi saygılarımla sunarım
çalışma iş güçünüz yüzde 60 kaybetmediğinize yani ret cevab geldi ne yapmam lazım
Malülen emeklilik başvurdum ben ağır derecede uyku apnesi cpap çihazı ısıtıcılı nemlendiriçi ömür boyu kulanılması tanısı konuldu hebatit b taşıyıcısıyım kilo 164 obez açlık kan şekerim 180 çıktı nefes darlığı hafif çıktı ...?
Ben bağkurlu yum yani esnaf hala devam etmekteyim bağkurdan sevk aldım aldığım raporlar antalya ssk gitti oradan çalışma iş güçünüz yüzde 60 kaybetmediğinize yani ret cevab geldi bende itiraz ettim ankara gidecek acaba tekrar ret gelirmi ... Sizin görüşünüz bu hastalıkla ilgili yüzde kaç alırım eyer ankaradan ret gelirse ne yapmam lazım umudumu kestim hiç umut görmüyorum bu sitede arkadaşlarım ret gelip itiraz edip ankaradan olumlu cevab gelen varmıı vallahi bıktım bu işten soğudum
yorumlarınızı çok ihtiyaçım var bilgilendirirseniz sevinirim saygılarımla arz ederim
Ağır uyku apnesine verilen sağlık raporu % 35 dir şeker hastalığı için hastalık derecesini göre % 20-30-40 oranında rapor veriliyor obez ve hafif nefes darlığı için ne kadar oran veriliyor bilmiyorum bence malulen değilde vergi indirimi ile emekli olmayi deneyin çünkü vergi indirimi ile emeklilik malulen emekliliğe göre daha kolay
doğan2000 kardeş ENGELLİ EMEKLİ olmayı neden düşünmüyorsunuz? Malül emeklilik daha zor engelli emeklilik hakkınız var zaten. Engelli emekliliğiniz gelmiş gibi gözüküyor.
Slm akadaşlar ben ömür boyu uyku apnesi cihazı pibab cihası kulanacam ELİMDE RAPORUM VAR solunum cihazı olarak geçiyormu yani bakıma muhtaç olarak bilen varmı detaylı caveb beklerim bu çihazda solunum olarak geçmiyormu ŞU ANDA BEN BAĞKURDAN YÜZDE 71 ŞUBAT 2016 KONTUROLLÜ MALÜLEN EMEKLİ OLDUM 1 HAFTA ÖNÇE