Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nereye tayin istemeliyim? İl MEM mi, ilçe MEM mi, okul mu?

uçlukalem

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sağlık durumundan dolayı tayin isteyeceğim, sizce Engelli Memur için çalışırken neresi daha yorucu olmaz?

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi, Lise, Ortaokul veya İlkokul mu? Bunlardan hangisine tayin istemeliyim?

Okul zor olur,genelde bir memur oluyor okulda ve her işi o yapıyor. Her iş derken ihaleler,üst yazılar,faturalar,maaş değişiklikleri vb vb vb. İl yada ilçede bir birime bağlı çalışır ona göre işinizi yaparsınız. Çok detaylı bilgi sahibi değilim fakat ben olsam ilçe milli eğitimi seçerdim.

Okulda da kapalı olduğu zamanlarda rahat edersiniz ama... onu da düşünün

Evet okulda belirli bir dönem yoğun oluyor,hem şu açısı da var ki kendinizi geliştirmek istiyorsanız bir çok çeşit işi siz yapacağınız için bir adım önde olursunuz. Ben memur değil hizmetliyim,masabaşı çalışıp memur yokken onun işlerini yapıyorum ve çok rahatım. Memur arkadaş da öyle. Tavsiye etmem de diyemem ederim de diyemem. Ne istediğinize bağlı :)

Halk eğitim merkezleri diğer yerlere göre daha rahat.

dünyanın en rahat işlerinden biri ilkokul memurluğudur. mümkünse ilkokula geçin.

Ben okulda memurluk yapıyorum, okulda çalışmanın denildiği gibi işleri yoğun olabiliyor bazı zamanlarda. Ortam olarak çocuklar gençler olduğu için vakit daha güzel geçiyor. Benim için okulda çalışmanın en avantajlı yanı ise mesai saatlerinde idare esneklik tanıyor böylelikle okula yakın olan eve varıp dinlenip gelme gibi imkanım oluyor.

Sizlerede tavsiyem önceliğiniz evinize yakın bir kurum seçmeniz, il mem de olur ilçe mem de, okulda olabilir.

Üst Alt