Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Net Speed aboneliğine geçmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz?
Türknet 100 mphs'ye kadar kotasız internet + 1000 dk sabit hat her yöne görüşme kurulum dahil 75 TL. Engelli raporunuzla başvurduğunuz zaman 55 TL'ye düşüyor. Hızı mükemmel ve en iyi kalitede film izleyebiliyorum. Tavsiye ederim. Sabit hat için ayrıca ücret ödemiyorsunuz.
bulundugum yer de alt yapı 16mb desteklıyor 16 mb ıcın turknet 57 tl dıyor sabıt telefon kullanmıyorum ama netspeed ıse 16mb ıcın 40 tl dıyor netspeed bana daha mantıklı geldı ıyı gunler
jackal75
Ne kadar hız alabilirim diye aratırsan kendinde ne kadar hız alabileceğini bulabilirsin.Bende netspeed kullanıyorum 2 yıldır.su anda 24 hız sınırsız 50 TL ödüyorum.Ama bazen çok ping sorunu oluyor netspeed de.Modem ve daire içine kadar kurulum yok.ben memnunum.Turknet için birşey diyemem ama yorumlarda canlı destegin olmadığı yazılıyor.Bu da bir sorun halinde sıkıntı olabilir