Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Netspeed internet kullanan var mı?

i_brahi_m

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar ttnette taahütüm bitiyor netspeede geçmeyi düşünüyorum yakın zamanda geçen veya kullanan var mı deneyimlerini sormak istiyorum memnun mu.

netspeed de olur turnette olur.
Ben turknet kullanıcısıyım. Bu iki firma devlet destekli olduğundan indirimli internet verebiliyorlar.

Turknette müşteri hizmetleri yok. Yani varda karşında canlı insan yok. sorun yaşadığımda telefon ile arıza kaydı bırakıyorum ve hallediyorlar zaten sorun yaşadığında firmaların kendi altyapısı değilse sorunu turk telekom çözüyor. alt yapılara bakmanı öneririm. kendi alt yapılarında isen 100 mps hız veriliyor değilse maksimim 35 mps...netspeede aynı gördüm tarifelerden.

Tarifelere baktığımda netspeed de 76 turknette 76-tl den tarife veriyor. taahütsüz ve limitsiz olanlar. engelliye 56-tl ye gelir.

Netspeed mi Turnetmi dersen ben turknet derim. netspeed 3 mb yükleme hızı turknet ise 4 mb yükleme hızı taahüdü veriyor. İndirme iyide gönderme önemli...özellikle görüntülü görüşmelerde.

Turknette arkadaşını getir sistemi var bir ay ücretsiz hem siz hem ben kullanabiliyorum. isteyen olursa e-posta adresini iletsin özelden davet gönderebilirim.

Bu arada önce altyapınıza baktırın fiber yada kablonet varsa oradan alın. onlar daha hızlı ve daha uygun fiyatlı olabiliyor.

Salim G. Hocam bizim burda en fazla 16 yi destekliyor daha yüksek olmuyor netspeed 40 tl engelli indirimli.

Şuna tırsıyorum benden raporun ve nüfus cüzdanın fotokopisini istedi biraz pinpirikliğim internet hariç bunlarla benim adıma başka bir işlem yapabilir mi. Göndereyim mı sorun çıkar mı.

Evrağı nereye kimlere göndereceğin belli....Onlarında işlem yapması için bu evraklar gerekli...Göndermen lazım.

Üst Alt