Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Netteki açılır pencere linkini nasıl çıkartabilirim?

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
K

kutup yıldızı

açılır pencere linkini nasıl bulabilirim?bilen varsa yazabilirmi?

Açılır pencerenin açılmasını istemiyor musunuz. Yoksa açılmamasını mı istiyorsunuz.

Kapatmak istiyorsanız araçlar menüsündeki seçenekler den açılır pencere engelleyicisi var. Oradan açılmasını engelleyebilir veya açabilirsiniz.

daha önce soruyordu yine sorsun istiyorum.bazen açmam gereken konular oluyorda.

Tamam o zaman kapatın dediğim gibi. Açmak istediğinizde yine soracaktır izin verdiğinizi ise açabiliyorsunuz üstte açılmasını istiyor musunuz diye sorar. izin verdiğiniz sitelere ayrıcalık tanımış olursunuz.

Kamera işi ne oldu hallettiniz mi :)

kamera :) yok olmadı yapamadım.sanırım cd ile yeniden yüklenmesi gerekecekmiş.

eee yaptım niye sormuyor?

hıh tam buldun şimdi sana cvp veririm karşında bilgisayarı su gibi içmiş biri var:)

ne bileyim masa üstü bilgisayar işte:)

ha nete masa iüstünde google var ondan giriyorum işine yararmı bu bilgi bilmiyorum

internet exsplorerde varda masa üstünde ama onu kullanmıyorum.

İnternet Explorer için şöyle ayarlayın
Araçlar - İnternet Seçenekleri - Gizlilik sekmesi Açılır pencere engelleyicisini aç işaretlenmiş olsun. Yanındaki ayarlara tıklayın aşağıdaki seçenekte orta düzeye getirin.
Bildirimler ve engelleme düzeyi ile ilgili olan o iki seçeneği de işaretleyin tamamdır :)

Bu ayarı yaptığınızda engellemeyi size soracaktır. İstediğinize izin verebiliyorsunuz. Her seferinde soracaktır.

İnternet Explorer için şöyle ayarlayın
Araçlar - İnternet Seçenekleri - Gizlilik sekmesi Açılır pencere engelleyicisini aç işaretlenmiş olsun. Yanındaki ayarlara tıklayın aşağıdaki seçenekte orta düzeye getirin.
Bildirimler ve engelleme düzeyi ile ilgili olan o iki seçeneği de işaretleyin tamamdır :)
bu uygulamaları tek tek yaptım.hala istediğim sayfaya girdiğimde daha önce soruyordu şimdi sormadı tabiki açmadığım içinde istediğim bilgiyi göremiyorum.p.c.yi açıp kapatmammı lazım acaba!

Aynı yere yani gizlilik - ayarlara girip izin verilen sitelere ekle kısmına açmak istediğiniz siteyi ekleyin tekrar deneyin.

icon12.gif
tmm
icon14.gif
yapıyorum bakalım.

O da olmazsa orta düzey yaptığımız seçeneği şimdilik düşük düzey yapın açması gerekir?

burcuuuuuuuuuuuuu alkışlar senin için :)

Üst Alt