Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nevtus R150 veya Wollex wg-p150 arasında kaldım. Hangisini almalıyım?

Konular
20
Reaksiyonlar
0
Wollex ve nevtus arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım. Benim düşüncem nevtustan yana ama sizin fikriniz nedir?

iki sandalye de neredeyse tıpatıp aynı görünüyor, bu yüzden herhangi birini seçmek büyük avantaj ya da dezavantaj getirmez...

ancak, kendi deneyimlerimden, ve nevtus'un bilgileri doğruysa, nevtus r150'nin özellikle ön tekerlek boyutu (9") sayesinde metro/marmaray/tramvay gibi raylı sistem toplu ulaşım araçlarına perondan binerken/inerken wg-p150'ye göre daha çok güven ve konfor sağlayacaktır, çünkü wg-p150'nin ön tekerlek boyutu 8", bu 1 inçlik fark (2,54cm) bile bunun için yeterli.

diğer markayı bilmiyorum ama wollex e para verme pişman olursun:D

Katrancalı sizde nevtus mu var? Nevtus a karar verdim. aleminyum şase olması pas açısından avantaj.

Dün kendim gidip görüp denedim.kesinlikle nevtus, çok daha iyi. Büyük tekerlekleri dışarda çok rahat edilir.

Aldığınızın motorlarının ve joystick' inin ne olduğunu ve özelliklerini de öğrenin sevgili İçimdeki Deniz. Piyasada bulunuyormu öğrenmeye çalışın. Garantiden sonra, kaç sene bu parçaları kendilerinden bulabileceğinizi öğrenin. Bozulma durumunda yenisinin kaç para olduğunu, ne kadar süre içinde değiştireceklerini öğrenin, bunları not alın. Yapabiliyorsanız bunları yazıya dökün. Tüm bunları almadan yapmalısınız, aldıktan sonra öğrenmeniz çok zordur.

Üst Alt