Aynen katılıyorum çok küçük şeyler için bile doktora giden var bazıları hastalık hastası oluyor, her şey için hastaneye gitmek gerekilse zaten hastaneden çıkamazsın,
bir örnek yaklaşık 3 yıl gibi merdiven çıkamadım sağ diz kapağında bir ağrı var ama sadece merdiven çıkarken yapıyordu inerken yok düz yolda otururken yapmıyordu çok rahatsız etmedi beni ama merdiven çıkmak bir ızdıraptı artık diğer ayakla seke seke zıplaya zıplaya çıkıyordum sol bacakta daha beter başka türlü ağrı olmasına rağmen diz kapakta başka bir şey bazı yerlerde belli etmemek için ağrının üstüne basa basa yürüdüm canımı yaka yaka, hiç doktora gitmedim bununla ilgili beni rahatsız eden daha kötü bir ağrı için gittiğim sol bacak yürüyorsun ama süründürüyor doktora gittiğim zamanlarda söylemeye gerek bile duymadım çünkü o ağrının yanında ben merdiven çıkamıyormuşum çok dert değildi bir hiçti bunu gözün görmüyor zaten, bir kaç sene önce çok uzun saatler aylarca yol yürüdüm 2 3 saat değil daha uzun sağlık için yürüdüm ve o ağrı geçti o ağrıdan eser kalmadı çok şükür bende şaşırdım demek ki bir şeyler bizim elimizde oluyor, çok fazla canı tatlı olmamak lazım, bir tek rapor almak için değil her ağrı için doktora gidilmez çok uzun sürer vs.tamamda
o hastanalerde dolaşanların bir kısmıda beter ağrıyan bir yeri varsa geçmiyorsa dolan ordan ordaya birazda böyle oluyor mesela ben,
bir doktorun başına bir yığın hasta verilmiş iyi kafayı yemiyorlar o kadar hasta arasında o bunaltıcı hastane ortamında zor bir meslek
Birileri emeklilik peşine düşmüş heralde çalışmak zor geliyor bunlarda gidip ordan burdan rapor alayımda emekli olayım diye bakıyor
gerçekten sorunu olanlar tamamda birde olurmuyum bir gideyim görüneyim bir şey çıkarmı diyenler var aslında kendini biliyor ama gidiyor
bir dikiş tuttururmuyum
Zaten derdi olup gidenler belli iyileşmenin peşinde bunlar fazlasıyla yetiyor zaten bunlarda doktorları ayrı meşgul edenler
En iyisi devlet baba herkese bir maaş bağlasın böyle uğraşmasın bunlar bıkmış birileri çalışmaktan
burası sosyal güvenlik kurumumu buraya danışıyorlar demişsiniz iyiki böyle forum köşeleri var insanlar bilgi paylaşımı yapıyorlar cevap alabiliyorlar düşünsenize bu kişilerin sosyal güvenlik kurumuna gidip aklına gelen bütün soruları sorsun ya da oraya tel açsın sorsun heralde sgk dakiler çıldırırlar ya da kovalarlar birilerini, zaten onları yeterince arayan soru soranlar var, forum insanların bilgilenmesi açısından çok güzel ve kişi bilgi sahibi olup giderse sgk daki kişilerde karşısındaki insanlara çok fazla laf anlatmak zorunda kalmaz anlatacağım diye kendini parçalamaz bilgi sahibi kişi leb demeden leblebiyi anlar aynı dilden konuşmak işleri kolaylaştırır, her çeşit insan insan memur şöyle yap diyecek o ne bu ne o nasıl bu nasıl sonu gelmez zaten böyleleride yeterince vardır
Vesselam