Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nihat Doğan ' dan Harika Sözler 3 ! :)

Cimcimee

Üye
Konular
108
Reaksiyonlar
0

[FONT=Tahoma]

* Nihat Doğan Olmak; Fenerbahçe maçına gidip, Trabzonspor forması giyip, Beşiktaş bayrağı sallayıp, en büyük Galatasaray diye bağırmaktır.

* Nihat Doğan Olmak; flash belleğe dua yükleyip, muska diye boyunda taşıyabilmektir...

* Nihat doğan olmak büyük aşklar büyük kavgayla başlar diyerek, kahveden adam toplayıp sevdiği kızı dövmeye gitmektir...

* Almanyalılar Almansa Sakaryalılar niye sakar değil kardeşim? Adamın sinirini bozmayın!

* Geçenlerde bir ayakkabı aldım inanır mısınız aynısı Messi'de var.

* Nihat Doğan Olmak; sinema bileti alırken cam kenarı olsun diyebilmektir.

* Nihat Doğan Olmak; Bilgisayar donduğunda elektrikli sobanın üstüne koymaktır...

* Nihat Doğan Olmak; her şey dahil otelin açık büfesinde yedikten sonra garsondan hesabı istemektir…

* Nihat Doğan Olmak; otobüse binip öndeki arabayı takip et demektir.

* Geçenlerde Eskişehir'e gittim inanır mısınız ben gayet yeni ve modern bir şehir gördüm.

* Nihat Doğan Olmak; okul numarasını unutup 11880'i aramaktır.

* Geçenlerde yaprak dökümünü izliyordum, inanır mısınız yere bir tane bile yaprak dökülmedi.

* Geçenlerde 1 aylık bebeğe merhaba dedim, inanır mısın o konuşamıyordu!

* Nihat Doğan Olmak; Sabri'nin tribünlere yolladığı topa kafa atmaya çalışmaktır.

* Nihat Doğan Olmak; Fransa tabelasını görünce "burası da mı Sakıp Ağa'nın?" demektir.

* Nihat Doğan Olmak; kurşun kalem kullanıp arkadaşından uç istemektir...

* İnanır mısın o yıllar elektrik daha icat edilmemişti mum ışığında televizyon seyrederdik!

* Nihat Doğan Olmak; CS oynadığında öldürdügü adamın arkasından Fatiha okumaktır.

* Nihat Doğan Olmak; bilgisayar donduğunda kaynar su dökmektir.

* İnanır mısın çekirdek bağımlılık yapar diyorlardı sabahtan beri yiyorum bağımlılık yaptığı filan yok, yalan söylüyorlar.

* İnanır mısınız arkadaşlar tam 35 senedir su içiyorum, buna rağmen halen susuyorum. Nasıl iş anlamadım.

* Geçenlerde bir gece lambası aldım abi inanır mısın gündüz bile çalışıyor!

* İnanır mısınız 2010'u daha dün gibi hatırlıyorum!

* Nihat Doğan Olmak; tavuk göğsünü müşteriye sütyenle servis etmektir!

* Geçenlerde Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye baktım, inanır mısın zaman öyle bir geçti ki!
[/FONT]

Üst Alt