Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nihat Doğan ' dan Harika Sözler :)

Cimcimee

Üye
Konular
108
Reaksiyonlar
0
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[/FONT]
  • [FONT=Tahoma]Saygıda sıfır hatayla oynarım.[/FONT]

• Önüme trilyarlar serseydiniz. Siz sahte okeyler size cok teşekkür ediyorum.

• [FONT=Tahoma]İbrahim tatlıses televizyon kolpacısı. Yiyorsa "face to face" halleder.[/FONT]

• [FONT=Tahoma]Sevdiceğim olacak avrat böyle taşı sıkmalı, suyuna ekmek banmalı.[/FONT]

• [FONT=Tahoma]Ben helalimin yoluna gül serdirtmem.[/FONT]

• [FONT=Tahoma]Nihat Doğan sakal gibidir, kestikçe uzar.[/FONT]

• [FONT=Tahoma]Benim koyunum Avrupa'dakinden farklı bakıyor.[/FONT]

• [FONT=Tahoma]Geçen gün İngiltere'ye gittim. Adamlar aşmış arkadaş, elin çöpçüsü bile İngilizce konuşuyor.[/FONT]

• [FONT=Tahoma]İyi ki yabancı biri olarak doğmamışım. Çünkü yabancı dil bilmiyorum.[/FONT]

• [FONT=Tahoma]Annemler yedi kardeştir. Tesadüfe bak dayımlar da yedi kardeş![/FONT]

• [FONT=Tahoma]Geçen gün havada bir kuş gördüm, gözlerime inanamadım. Uçuyordu.[/FONT]

• [FONT=Tahoma]Beni çok iyi bilen çok iyi biliyor.[/FONT]

• [FONT=Tahoma]İnanır mısınız; annemle babam aynı gün evlenmiş.[/FONT]

• [FONT=Tahoma]Avatar'ı 9 Kere izledim sanırım olay uzayda geçiyor...[/FONT]

• [FONT=Tahoma]Maçta hakem sarı kart gösterdi. Anladığım kadarıyla kart sarıydı.[/FONT]

• [FONT=Tahoma]Yaşamak için nefes almak zorundayız. Anladığım kadarıyla, nefes almazsak ölürüz.[/FONT]

bir iki tanede ben ekliim nihatizm sözü

-bir baktım akvaryumda balık var boğulmak üzereydi..hemen çıkarttım ama geç kalmışım öldü..

- araçların üstünde okul servisi yazıyor ama öğrenci taşıyorlar..

Çoğunun başkaları tarafından uydurulduğunu anlamak için onun zekasından daha düşük bir zeka yeterli olur zannımca, gene çoğuna gülmek için de epey düşük bir zeka lazım...

3 şekilde doğum vardır.

1. Sezeryanla doğan
2. Normal doğan
3. Nihat Doğan

bişey sorcam yaaaa bu adam ciddi ciddi mi söylüyo bunları espri olsun diye mi:confused::confused::D:D

Çoğunun başkaları tarafından uydurulduğunu anlamak için onun zekasından daha düşük bir zeka yeterli olur zannımca, gene çoğuna gülmek için de epey düşük bir zeka lazım...

niyee zekanımı ölçtürdün:confused::confused::D:D

acaba sizin zekanız nasıl :) neyse ..

Birşeye de muhalefet olmasanız, hatrınız kalır değil mi.. :)
Eyvah eyvah! Measajlarımı gözden geçirmeliyim, acaba gerçekten öyle mi ki? gerçi daha önce de böyle tanımlanmışlığım vardır ama sizin, elinizde yeterince veri olmadan bunu söylediğinizi sanıyorum ya da belki de umuyorumdur:) Taktir, Forum ahalisinin:)

Bu vatandaş bir kaç komik cümle söyledi diye bütün saçma cümlelerin onun üzerine yıkılması, bir tek bana mı insaf dedirtiyor...

Ben de kendisini biraz saf-komik buluyorum fakat "araçların üstünde okul servisi yazıyor ama öğrenci taşıyorlar.." bu cümleyi onun söyleğine inananları, bir de üşenmeyip gülenleri çok daha saf-komik buluyorum:)

Madem düşük zekanızla gurur duyuyorsunuz, adamda güldüğünüz şey ne? :)

sezaryan doğan
normal doğan
birde nihat doğan :D:D:D
DEĞİŞMEM :D:D:D

tip muhteşem:)

hodbincim realite ile mizahı ayırma asıl zeka işi. herşeyin yeri zamanı var o yüzden herşeyde mantık arama.işin gücün dünya derini bırakıp birazda sitres atmak için saçmala inan çok işe yarıyo:)

çoğuna gülmek için de epey düşük bir zeka lazım...
Madem düşük zekanızla gurur duyuyorsunuz, adamda güldüğünüz şey ne?

çelişkiye bakarmısın:D:D hodbinn sende mi nihatizmdensin yoksa:D:D aaa eğer öyleysen senin dediklerine çok güldüm düşük zekanın belirtisi mi bu da:D:D:D

Bir şeylerle dalga geçmeye ne kadar da meraklısınız, Nihat… olmadı hodbin… İyi madem yardımcı oluyorsam ne mutlu:) siz devam edin,

ben sayın modun eleştirilerine geçeyim:

O bahsettiğiniz bir insan! Yaşıyor, kalbi falan var… Bu yazılanları okuyor ve muhtemelen içi, hak ettiğinden daha fazla acıyor… Benim de sevmediğim, komik, salak bulduğum tipler var ama arkadaşlar arasında onunla dalga geçerken, daha komik olsun diye gerçekten onun söylediği, yaptığı şeyler dışında bir şey uydurmak aklıma gelmiyor… Uydursam ne olur ki, biraz daha güleriz, onun haberi bile olmaz… Ama küçük bir vicdan hissi beni engelliyor.(ben de kendimi bencil sanırdım) Mide bulandıran o küçük sinek… Yoksa felsefe yapmaya çalışırken düştüğü durumlar, dalga geçilmeye layık ama o ayrı mevzu. Yani bir adam hırsızlık yaptıysa, hırsızlık cezası verilmeli diyorum, nasıl olsa fırsat bulsa yapardı, deyip üzerine bir de tecavüz suçu yıkmayalım[FONT=Wingdings]:)[/FONT]

Aslında bunları Nihat Doğan'ın söylediğine inanmayan tek kişi mi zannediyosunuz kendinizi.. İşte bu oldukça komikti..:)
Bu sözlerin ona ait olmadığını fark eden tek kişi olduğumu söylemedim, hepsinin onun olduğunu sananların haline dikkat çektim ki konudaki mesajlara göz gezdirip milletin neyi merak ettiğine bakarsanız, aramızda onlardan olduğunu görürsünüz:)(isim vermeyeyim ki bir kırılma olmasın)
Mizahta güldüklerimizi, güleceklerimizi irdelemek, bizleri, zekamızı aşağılamak sizin haddiniz değil.. :) Rica ederim, gülünüz, geçiniz.. En olmadı, gülmeden geçiniz..
[FONT=&quot][FONT=Verdana]Niye haddim değil? Beni, sizin bu vatandaşa yaptığınız şeyin bir benzerini size yapmaktan, alıkoyacak olan ne? Hangi erdem, hangi değer; vicdan mı, dürüstlük mü? Niye sizin ona yaptığınız gibi zekânızla dalga geçmeyeyim? Nasıl olsa mizah için her şey mubah[/FONT] :)[/FONT]

hobdin allahın aşkına ne insanlar mizaha konu oluyodaaaaa....
nihat doğan olmasın mı....???
hem sen neden taktın ki buna bu kadar hayır seni mizahta görmeye alışık değilizde....
şimdi burası ciddi bir tartışma alanına dönecek sayende...
nihat doğan tanıdığın falan mı ki müdahale durumuna geçtin??
internet camiasını geç televizyon mizah yapıyo yahu....
hem onu bunu bırak reklamın iyisi kötüsü olmaz buda sanat camiası repliği...
burda iki kelam gülücük konuyo gamzelere ne güzel bırakta nihat doğandan olsun...
burası stres atmak için kavga edilesi yer değil...
burdaki arkadaşlar cümlelerin içindeki iyi kötü espirilere gülerken sen insanların zekasıyla uğraşıp küçük görüyosun...
allahın aşkına bumu insaniyet bu mu vicdan bu dürüstlük erdem????
komik olma.....mizah sayfasındaki mizahların kalitesinde bi zekasında bi sorun buluyosan eğer mizah alanını görme burayıda germe gerekli gereksiz!

hodbin burada fena ablukaya alınmışsın:)

hodbin burada fena ablukaya alınmışsın:)
Bayanların ablukası altında olmak, bir erkek için şikayet edilecek bir durum olmasa gerek.:)

alaimisema

Sizi eğlendirdiğime sevindim:)
Peki diyelim ki haklısınız: Adı mizah olunca sorun yok, dalga geçmek serbest… niye o zaman bana bu kadar tepki gösteriyorsunuz? Her kesin herkesle dalga geçme özgürlüğü, mizah adı altında mubahsa, ben niye bundan mahrum olayım?:) Niye zekanızla dalga geçemeyeyim? Kendinizle çelişmemek için bana da hoş görü talep etmeli değil miydiniz arkadaşlarınızdan?:) Önceki yazımın sonundaki soruları görmezden geldiniz, bunları da es geçip beni yormayın, hatırım için:)

Yeterin lütfen artık kendi konumda tartışma istemiyorum daha fazla ne kadar çok abarttın HODBİN olayı lütfen uzatmayalım ..

İsteyen güler isteyen gülmez bu sitede bir sürü üye ver birinin hoşuna gitmezse diğerinin giderki ve bnm de hoşuma gidiyor zaten böyle sert yada konuyu uzatacak şeylere gerek yok tamam artık ben gülüyorum beğeniyorum ve olayın kapanmasını istiyorum küçük şeyleri abartmayalım ..

Geçen Gün Ayakkabıcıya Gittim.Sıkıyosa Alma Dedi, Bende Korktum Aldım

Nihat Doğan oLmak: içki içtikten Sonra Aynanın Karşısına Geçip Hani Kafam güzel olacaktı Hala Tipsizim ALLAHSIZLAR diye bağırmaktır.

İnanırmısın Geçen Sevglimin Ev Telefonunu Aradım Nerdesin Dedim Söylemedi .Deli Oldum Arkadaş .D

;);)

Yeterin lütfen artık kendi konumda tartışma istemiyorum daha fazla ne kadar çok abarttın HODBİN olayı lütfen uzatmayalım ..

..
Benimkine abartma denmez… Benle dalga geçmeye çabalayan diğer arkadaşları ciddiye alıp cevap bile vermedim. Sadece Alaimisema’nın hakkımdaki düşüncelerini nitelikli bulup cevap verdim. Eğer bir parça sert vurduysam(mecazen) kendimi koruma içgüdüsüyle, yere yıkılmamak için. :)
Benim açımdan bir gerilim de yok, çünkü bana birkaç yumruk (gene mecazen) attı diye kolayca insanlara kızıp, kin beslemem, hatta severim onları. (Düşmanımı Seviyorum) Yazıma serpiştirdiğim gülümsemeler de bunu anlatmak için, bazılarının yaptığı gibi sadece moral bozmaya yönelik değiller yani. Nezaketim bunların delili olmalı.:)

Üst Alt