Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nimet Çubukçu bu akşam 21:30 da televizyonda. Herkes mail atsın

Konular
5
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlarım bu akşam saat 21:30 da nimet çubukçu canlı yayına çıkacak lütfen hepimiz mail atalım ne kadar atarsak sesimizi o kadar duyurmuş oluruz
ben örnek yazıyorum sizler de buna benzer mailleri canlı yayın sırasında mutlaka atın ne olur...
"sayın bakanım meb in özürlü personel alımı atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Bu konuda kesin bir bilgi verirseniz çok memnun olacağım. Başta ben olmak üzere bütün özürlü kardeşlerim atama sonuçlarını bekliyor. Lütfen en kısa zamanda açıklansın. İyi çalışmalar."

Samanyolu Haber -- Bize Yazın bu linkten maillerini atabilirsiniz herkesin desteğini bekliyorum ...

Akşam ilk iş bu samanyolu habere mail atmak ve o saatte programı izlemek olacak.Bakalım ne zaman açıklanacakmış sınav sonuçları canlı yayında en yetkili ağızdan duymuş olacağız böylece.Umarım sesimiz duyulur.

Yahu zaten bir açıklama var neden tekrar açıklama yapılsın..

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZÜRLÜ PERSONEL ATAMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Özürlü personel alımı sınav sonuçları açıklanmış olup, özürlü personel alımına ilişkin hazırlanan kılavuzda da belirtildiği üzere sınav sonuçlarına itiraz ve bu itirazların karara bağlanması ile ilgili süreç (sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren 25 gün) tamamlandıktan sonra başarı listeleri oluşturularak yayınlanacaktır. Kesinleşmiş başarı listesi en yüksek puandan aşağı doğru sıralanarak oluşturulacaktır.
Bu sürecin sonunda atamalar, adaylardan sınav başvuru aşamasında alınan atama tercihleri doğrultusunda puan üstünlüğüne göre ilan edilen kontenjanlar ölçüsünde yapılacaktır. Atama sonuçları http://personel.meb.gov.tr adresinden yayınlanacaktır. Atamaları yapılan adaylara ilişkin listeler aynı gün İl Millî Eğitim Müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecektir.
İlgililere duyurulur.

Yani desen ki kurumunuzun engelli açığı aşikar açık engelli kadroları na ne zaman alımı olacak mı bunla ilgili ne gibi çalışmalar mevcut gibi.

Hadi arkadaşlar bu akşam mail yağmuruna tutalım programı destek verecekler yazsın buraya bu kadarmıyız engellilerin sesi bu kadar mı nerdesiniz ????

değerli kardeşim bakan hazır canlı yayındayken aklınızda ne varsa sorun yazın söz bu akşam biz engellilerde olsun meb engelli alımına devam etsin alım olacak mı bunun gibi bir sürü soru sorun onu demek istiyorum desteğinizi bekliyorum canlı yayında çok mu zor bir iki cümle yazmak internetten akşama kadar internette geziyor çoğu kişi kısa bir süreliğine faydalı olacağını düşündüğüm bir konuya destek verin lütfen ...

destekçiler nerdesiniz ?

Bende katılıyorum sınav zaten 16 açıklanacak o kesin diğer engelli kadrolarda dolsun...

verdiğin linke tıkladım gero ama işyerimde açılmadı, eve gider gitmez mail atarım, programı da izlemeye çalışacağım. yalnız her kadar canlı yayın olsa da bakanın hoşlanmayacağı sorular es geçilir gibime geliyor...

bende katılıyorum ilker beye ne zaman boş engelli kadroları dolacak
bütün kurumların .bence bu konulara ağırlık verilmesi gerekir.

atom es geçerlerse o onların ayıbıdır biz destek verelim birbirimize diğer kalan boş kadroların kısa zaman içinde doldurulmasından tutun atamalara kadar her soruyu sorun yazın sesimizi duyuralım yeter ki bizler birbirimize sahip çıkalım elimizden geleni yapalım...

Samanyolu Haber -- Bize Yazın link bu akşam canlı yayın başlar başlamaz maillleri atalım...

sınav sonucu 16 sında acıklanacak bencede bos kadroların nezamana kadar doldurulacagı sorulursa daha ıyı olur..sorularımız cook olursa degerlendırmeyebılırler..sadece kadrolarla ılgılı soruyu soralım bence..

az önce gunluk@samanyoluhaber.tv bu mail adresine mail yolladım canlı yayında ise diğer linkte verdiğime de bunada sürekli mail atalım az önceki mailimde de alttaki mesajı bıraktım sizlerle paylaşmak istedim...
"milli eğitim bakanımıza bir kaç sorum olacak engelli birey olarak ben ve tüm arkadaşlarım için bu maili lütfen gözardı etmey
iniz...
sayın bakanım engelli bir birey olarak ben ve bütün arkadaşlarım adına milli eğitim bakanlığının engelli personel alımlarının atama sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda meraklarımızın olmasının yanında milli eğitim bakanlığının engellli alımlarına devam edeceği konusunda kesin bir bilgi verebilir misiniz?
biz engelliler ülkemize faydalı bireyler olma yolunda başta siz olmak üzere tüm kurumlarımızın desteğini bekliyoruz.
açık olan kadroların kısa zamanda doldurulmasını ve engellilerin ülke ekonumisine hayatına kazandırılmasını bekliyoruz.
boş kadrolar dolacak mı ? dolacaksa ne zamana kadar alımlar olacak? en yetkili kişi olarak cevaplamanızı temenni eder başarılar dilerim ..."

bencede önemli olan boş kadroların dolmasıdır.
boş kadrolar cok fazla bunu konuşalım.

kader arkadaşlarıma destek vermek için sizlerle beraber olacağım.

Bende mail gönderip destekliyeceğim...

Birlikten kuvvet doğar arkadaşlar, sadece sınava girenler, atama bekleyenler ya da işsizler değil hepimizin bu tür benzeri durumlarda bir yumruk olmamız gerekir. Sesimizi duyurmak için bu şarttır.

teşekkürler cahit bey.

evet arkadaslar hepimiz bir olmalıyız.

meb sınav sonucunun ne zaman açıklanacağı belli bunu sorupta maskara olmayın.
yalnız kalan engelli açıklarının ne zaman ve ne şekilde doldurulacagını sorarsanız isabetli olur.

bende varım arkadaslar akşam bende yazı yollayacagım :) umarım bişilern yoluna girmesine vesile olabiliriz

boş kadroların ne zaman doldurulacağı hususu ağırlıklı olarak merak edilmiş ve nimet hanıma sorulması düşünülmüş, ancak; bu alımların yapılabilmesi için öncelikle maliye bakanlığından olur alınması gerekmektedir. maliye bakanlığı olur vermediği bütçede pay ayrılmadığı sürece nimet hanımın yapabileceği fazla bir şey bulunmamaktadır. dolayısıyla merak edilen husus öncelikle maliye bakanlığını ilgilendirmektedir şeklinde bir yanıt alınırsa şaşırmayalım arkadaşlar.

O saatlerde dışarıda olucam eğer yetişebilirsem atarım, mail atan arkadaşlar lütfen boş kadrolarıda sorun...

Boş olan tüm engelli kadrosunu ne zaman dolduracakmış bunun hakkındada birşeyler yazalım...

Bende canı gönülden ilker beye katılıyorum neden daha fazla özürlüa lımı yapılmadıki neden 5 bin meb in 16 açığı varken neden 5000 diye soralım bunu diretelim selma laiye kavaf 2010 yılında 38 bin 192 özürlünün bu yılın sonunda kesin alınacagını söyledi 32 gün önce samanyolu tv de izledim bu nasıl iştir

Pardon 2 gün önce samanyolu tv de ana haber bülteninde konuşmasını dinledim herkes bu yıl işe alınacakmış 38 bin 192 bunu kayıt altına alıp her seferde yüzlerine vuracaksın

bende teravih ten geldikten sonra mail atmaya başlayacam arkadaşlar hadi bakalım sesimizi duyurursak ve bide cvp alırsak ne mutlu bize her şeyin hayırlısı diyorum ALLAh a emanet olun

samanyolu tv de cıkacak dimi ben yayın akısına baktım da o saatte sırlar dünyası yazıyor onun için bi sormak istedim sizlere

bende yolladım arkadaslar mailimi inşallah hepimiz için hayırlı olur artık su 16 sı gelsin hergun işkence gibi::((

evet nimet hanım konuştu ama boş konuştu :) beklenen sorulardan 2 3 tanesini cvpladıktan sonra konu referanduma geldi ve bitti öyle demeyin referandum meb in en öncelikli meselesi:) geçmiş olsun:)

konu refaranduma geldiğinde çıldırıdmm resmen... ne alakası avrsa artık meb le refradumun.... basit bi soruyu yöneltemediler bakana... bu kadar mı umurlarında deiliz... bide pozitif arımcılık he... girsin gözlerine .. ne diim.. sinirden kendimi yedim... engelli alımalrına hiç değinemdiler... bide habire özürlü diye hitap edilemsi canımı sıkıyor açıkçası.... özürlü değil engelliyiz ...

duru19;

hata bizde çok şey bekliyoruz ne olduklar belli zaten... Boş ver kafana takma bence

Üst Alt