Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ninem amcam için kredi çekti. Ninem vefat ederse borç ne olur?

Losdy

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
14
Konuyla alakasız ama, amcam nenemin adına yani nenem amcam için 10bin TL kredi çekti kredi kartından, Allah korusun neneme bişey olsa o borc silinir mi yoksa ödenecek mi, ödenecekse amcamın aldığını nasıl ispat edebilirz? Çünkü ödemez biliyorum

Losdy olur catır catır alırlar kendin diyosun ben cektim suçlu amcam. fazlasıyla alırlar. o eskidendi şimdi fonlar var devir ediyolar yani ben çektim ölen öldü kurtulurum yok..

Allah nineciğine sağlıklı ömür versin,kredi çekerken muhtemel hayat sigortası yapılmıştır kimsenin borcu kimseye kalmas ;)

iptekicanbaz
Teşekkür ederim ama ben degil amcam çektirdi krediyi
@yıldırım1
Amin inşallah, da ben anlamadım dediğinizi?
Kimsenin borcu kimseye kalmaz derken? Hani amcam inkar edebilir o yüzden sordum

İnkar etmesine dahi gerek yokki ödemiyecem dedikten sonra kimse zorla alamaz velevki diyelim hadi borç amcana kaldı,ödemeyecekse reddi miras yapar yine ödemez.Kredi ceken nine sonuçta.Ama mutlaka banka işini garantiye alıp hayat sigortası yapmıştır.

sizinki kredi kaırtı nakit avansı sigorta olmaz .....normal kredi çekilirse yaşlılara kredinin yüzde 20 si kadar ücret kesip sigortalıyorlar faizden çok sigorta ödeniyor, borcu olan kişi vefat ederse çocukları 3 ay içinde reddi miras yapar ama tapu devir işi felan olursa karşınıza çıkar

seyfil
cocuklari reddi miras yaparda annelerinin mirasinida reddetmis olur
yani mirasta alamazlar

Üst Alt