Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nisan 2008 sigorta başlangıcı ve 2. derece sakatlık indirimi ile emeklilik şartlarım?

EHN1905

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Erken emeklilikle ilgili kafama takılan sorular var benim sigorta başlangıcım( 04.2008 )o zaman engelli raporum yoktu fakat 2013 yılında %51 rapor ile vergi indirimi aldım 3. dereceden fakat bu rapora itiraz ettim ve 2. raporum %71 ve 2 yıl süreli geldi şu an durumum hakem hastanenin kararına bağlı tahminin raporum %70-80 aralığında gelecek her iki durumdada emeklilik şartlarım neler bunu öğrenmek istiyorum?

Prim gün sayım Ssk 100 gün özel banka sandığı 2233 toplam 2333

Teşekkür ederim .

EHN1905...hocam 11 senelik sigorta süreliğiniz gözüküyor şu an hizmet birleştirme ile....malulen emeklilikte 10 sene 1800 gün yetiyor tek hastalık yüzde 60 ve üzeri olursa...ama tabii ki hastalığınızın mallulük cetvelinde karşılığı olması karşılığında..sitedeki üstadlar daha da yardımcı olacaklardır..

deathless teşekkür ederim fakat malulen emekli olunca iş yapınca maaş kesiliyor sanırım belki gün gelir kendimi iyi his edersem hafif bir iş tutarım yani öyle bir fikrim var açıkcası .normal emeklilik hakkında bilgi sahibi olan varsa sevinirim .

EHN1905
3. derece vergi indirimi ile emeklilik şartlarınız
20 yıl 4400 prim gün sayısı
2. derece vergi indirimi ile emeklilik şartlarınız
18 yıl 4000 prim gün sayısı

@Ufukalp [FONT=firasans-regular] askerlik borçlanması yapabilirmiyim ? ben askerlik yapmadım yani muafım [/FONT]

Üst Alt