Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nisan 2017'de vergi indiriminin süresi bitecek. Yenilemek için ne zaman ne yapmalıyım

dejavu81

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 2016 nisanda yuzde 40 ile 1 yillik vergi indirimi aldim yani 2017 nisanda bitecek.! Sorum yenilemek icin ne zaman basvuru yapmaliyim?çünkü yeniden Heyet gunu ve merkez saglik kurulunu goz onunde bulundurmam gerekiyor mu?

LG-D693TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar bir kaç ay evvelden başvurmanız yararınıza olacağı kanaatindeyim maaş alıyorsanız kesilmeden işlemleriniz bitmiş ve maaşınız kesilmemiş olur.

Hayir maas almiyorum.eylul ayinda isten cikarildim.is ariyorum.ise girince hemen islemlere baslayacagim.bunun icin yine vergi daoresinden mi sevk alacagiz?

Anladım siz vergi indirimi aldınız daha önceden yeni işe girince işyerinden temin edeceğiniz evraklarla tekrar işyerini bağlı olduğu vergi dairesine başvuru yapacaksınız , gerekli evraklarda şunlardır:

1:Siğortalı işe giriş bildirgesi
2:İşyerini tam adresi
3:Çalışma belgesi
4:İmza sirküleri
5:Nüfus cüzdanı fotokopisi
6:Vergi dairesi ve vergi numarası
7:Varsa eski işyerinden aldığınız vergi indirim belgesi

Vergi dairesi size yeniden rapor alın derse eğer hastaneye sevk işlemi yapılır yeniden rapor alınır gerekli görülür ise

Vergi indirim belgesi almanız veya süreli verilen vergi indirim yenilemesi istenirse çalışıyor olmanız gereklidir.

Tesekkur ederim cvplariniz icin

Üst Alt