Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nisan 2022 evde bakım aylığı ödemeleri!?

Rabiabelkıs

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Nisan ayı ödemesi e devletinizde görünüyormu adana ilinde benim hala gecen ayin ödemesi görünüyor güncellendimi sizde bi e devletinize bakabilirmisiniz

Evde bakım aylıgı

Adana ili için e devlette nisan ayı ödemesi güncellemesi geldimi bi bakabilirmisiniz?

Merhaba, henüz hiçbir İl için güncelleme yapılmadı, her ayın 7-8-9 günü güncellemeler yapılıyor.

Normalde her ay ayın 4 ü gibi güncelleniyordu.bu ay böyle güncellenmedi sanki

her ay 13 ünde yatan engelli evde bakım aylıgı yatmadı bugun size yattı mı arkadaslar ?

e devlete bakmadım benim maaş yatmış matikten baktım

Evde bakım aylığı bayramdan önce yatar mı?

Evde bakım aylıgı bayram dolayısıyla bayramdan önce yatacakmı bi bilginiz varmı

Evde bakım aylıgı

Evde bakım aylıgı bayram dolasıyla bayramdan önce yatacakmı bi bilginiz varmı

Bayramdan önce bakım maaşı verilir mi?

Arkadaşlar bayram öncesi bakım parası verilebilirmi? Birde emeklilere verilen bayram ikramiyeleri gibi engellilere bayram ikramiyesi verilir mi?

evet afyon il müdürlügünü aradım sosyal hizmetler evde bakım maaşı erken yatacakmış inş afyonlu kardeşlerime duyrulur

E devlette mayıs ayı ödemeleri güncel bayramdan önce yatacakmis

Bakım maaşı erken mi yatacak bir sorum var

Arkadaşlar merhaba sistemi güncellemisler erken mi yatacak
RX0czy

Birde bir sorum olcak Nisan 13 de araba aldığını bildirmistim maaş kesilmemiş olarak gözüküyor demi şuan

RX0czy

RX0czy

https://imgyukle.com/i/RX0czy

Resimi link olarak ekledim

https://imgyukle.com/i/RX0czy

Erken Ödenen Evde Bakim Aylığı

Arkadaşlar her ayın 15.inde evde bakim aylığı aliyorum biraz once baktım erken yatirmislar hayret.Bilginiz olsun diye paylaşmak istedim.Simdiden herkese iyi bayramlar 🌺

Üst Alt