Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nisan ayında müracaat ettim. Başvurum ne zaman sonuçlanır?

Akanesma

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba birşey söylemek istiyorum ben hastayım benim %51 raporum var engelli maaşı için 24.04.2019 tarihinde SYDV başvurdum belediyeden iki kişi geldiler sorular sordu bende cevapladım evden çıkmadan önce telefonuna mesaj gelecek dedi sizce ne zamana kadar yada ne zaman mesaj gelir bilgisi olan varsa bilgilendirebilirler mi

Merhaba birşey sormak istiyorum ben hastayım benim %51 raporum var var engelli maaşı için 24.04.2019 tarihinde Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfına başvurdum belediyeden iki kişi evime geldiler sorular sordu bende cevapladım ondan sonra evden çıkmadan önce telefonuna mesaj gelecek dediler ama hala mesaj gelmedi sizce bana ne zamana kadar mesaj gelir yada ne zaman gelir bilgi verebilirmisiniz dün mesaj attım kimse bilgilendirmiyor tekrar mesaj attım bilgi verebilimisiniz lütfen

Akanesma neden belediyeden geldilerki sydd den gelmediler mi sydd ye başvurdum diyosun sen ilk önce nereye başvurduğunu karar ver sydd ye başvurduysan durumunu edevlette takip edebilirsin

Belediye degildir o kaymakamlıgın yolladıgı memurdur e devletten takip edebilirsin ödemeniz hazırdır diyosa bu ay devam ediyor yazıyorsa temmuzda 3 aylık alırsın diye düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına maaş için müracaat ettim iki kişi geldiler maaş için sorular sordu bende cevapladım evden çıkmadan önce telefonuna mesaj gelecek dediler ama hala gelmedi ne zaman gelir kaç ay içinde mesaj gelir onun için bilgi almak istedim öyle olan varmı hani varsa bilgi almak için doğru söylüyorsunuz kaymakamlıktan gelmişlerdir ödemeniz hazırdır demediler bekleyin telefonuna mesaj gelecek dediler ve gittiler

Üst Alt