Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nisan'da ataması yapılan engelli öğretmenler, deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

bio88

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Nisanda atamasi yapilan saygideger hocalarim ben derim ki gelin bizimle ilgili gelismeleri burdan paylasalim mesela seminer donemi mesela aday ogretmen islemleri vs vs birlik olmakta fayda vardir diye dusunuyorum

Hocam ben baslayanlardanim bugun geldim okula seninle ilgili belgeler gelmedi dediler burdayiz simdilik

Hocam bende raporumu yeni aldım.2018 ekpssye girip öğretmenliğe geçmek istiyorum.rahatsızlanmadan önce normal kpssyle devlet memuru olarak atanmıştım.yani şu anda aktif sağlık bakanlığında hemşire olarak çalişıyorum.

%45 engelli raporumu 2 ay önce aldım.sağlık meslek liselerine öğretmen olarak geçmek istiyorum.ekpss ile bu liselere tercih yapanlar acaba kaç puanla atandı?şansım var mı?nette bir bilgi bulamadım.ancak atanan birinden öğreneceğimi söylüyorlar.çevremdede hiç böyle biri yok.nasıl bir yol izlemeliyim?

2017 subat atamasi ogretmenleri

Sevgili ogretmenlerim yetiştirme programlariniz belli oldu mu seminer egitim falan ?bana fiilen ders verildi nobet tutuyorum dogrusu nedir ?

Arkadaslar yok mu hic atanan bilgisi olan ne oldu dayanismaya ?

Üst Alt