Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nişanlım T11-12 omurilik yaralanması oldu. Ne yapacağımızı şaşırdık!?

Serpilmustafa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba!. Bulgaristandan yaziyorum kendimi denk ifade etmiyebilirim turkcem az zayif.. 2 ay once nisanlim trafik kazasi sonucu felc gobeginden asagsini hisetmior seviyesi T11-T12 omurilik zedelenmesi var. cok uzuluyorum dunyam karardi bu ay dugunumuz olucakti neyin hayalini kurarken ne oldu bana delirmek uzereyim

Litven yardim edin ne yapmam gerek nsl davranmam gerek her gordugumde agliyorum durmadan dayanamiorm. Almanyaya fizik tedaviye geldik ama pek memnun degilim burada cok az zaman tedavi 30 dk sabah 30 dk oglen sizce yeterli .. onerebileceginiz baska fizik tedavi hastane turkiyede veya baska ulkede ? Tesekurler ederim

Aradığın çevabı zaman dışında kimse veremez. Omurilik yaralanmaları parmak izi gibi her bireye özel durumlardır. Tedavi için diğer ülkeleri bilmem ama sakın Türkiye'ye gelme.

T11-T12 omurilik zedelenmesi mi çökmesi kırılması mı acaba? Tabii zedelenme derecesi de önemli bir kaç ayda ayağa da kalkabilir bu durum yıllar da alabilir. Kırılma çökme vs. ise durum daha da zor ömür boyu bile sürebilir.Öncelikle egzersizlerini yapacak doktor tavsiyelerini dinleyecek.Tabii iş zamana kalacak. Geçmiş olsun.

operasyonları tamamlamış ise hastanız ve yurt dışı seyahat edebilir durumdaysa ve sadece fizik tedavi kalmışsa Türkiye ye getirin ülkemizde robotik ve havuz da su ile harika tedavi veren kurumlar var iyi bir kurum araştırması yapın önemli olan omuriliğin yaralanma derecesi çok geçmiş olsun

https://www.youtube.com/watch?v=Lk9dBECVg_0

ilk 3 ay çok önemli sonrası ilk 1 yıl Allah şifa versin

Tedaviye odaklanin ve umutlu olun. Benim sevgilimin babasida agir bir trafik kazasi gecirmis ve omurulukte 4-5 adet kirikla ameliyat olmustu. Simdi dag gibi ayakta ve gayet saglikli gorunuyor. Kisaca kisiden kisiye degisir

Üst Alt