Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nissan Cascai mi Renault Kadjar mı?

neoplis

Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
35
İndirimli şekilde araba alacam. Nissan Cascai ve Renault Kadjar arasında kaldım yakın zamanda araç alan oldu mu ? Dizel ve Otomatik vites olsun istiyorum en uygun kaç tl ye alabiliriz ?

@neoplis qashqai güzel araba 2. el piyasasıda canlı olan bir marka ekim ayının başındada makyajlı kasa çıkardılar güzel hoş ama bana göre sadece navigasyon multimedya sistemi sınıfta lan bir araba.

@Emfa 3008 için ötv indirimli piyasada 105 ila 110 arasında satan bayiler var tabi gtline modeli

neoplis

Sizin yazmış olduğunuz araçlara istinaden, Ford Kuga > Dizel > Otomatik derim.

Yalnız yıllık kasko > Sigorta > Kışlık Lastik > Bakım Fiyatlarını göz önüne alın, sonra vay efendim bu fiyata lastik mi olur...? Yok efendim bu fiyata kasko mu olur...? demeyesiniz.

Ben Honda CR V aldım ve şuan kış lastiği almak üzereyim ki lastiğin [SIZE=3]TANESİ[/SIZE] 700 TL...

Bugün Honda Cr-v için kapora verdim 116.000 TL .

maddi olarak sıkıntınız yoksa bence diğer firmaları es geçin derim...

crv alınacaksa 2018 beklenmeli yani kasa çıkıcak

[FONT=sans-serif]@ABDULLAH07
[/FONT]
beklersen yeni yasaya takılıp alamazsın ayrıca 2018 kasa benzinli gelecek ve en erken temmuz 2018 tarihinde satışa çıkacak..

ABDULLAH07

2018 model de Dizel çıkartmayacak...
fevzieryilmaz

103 Bin e aldım bende Mart ayında. Teslim alırken koltuklarını aracın her yerini kontrol et, olmadı computest e sokmanızı tavsiye ederim.
Sağ ön kapıyı açınca kapı ve torpido arasında üretim hatası var ( genelde hepsinde ) ona dikkat et ve teslim almadan önce yaptırın. Servis bakım indirimi isteyin, bagaj havuzu, havuz paspas, yan basamak ve spoiler isteyin, dicem ama kaporayı vermişsiniz bile... :(
Salim G.

225 x 60 x 18 ölçüleri bak internetten, 300 - 4500 LİRA ya da var ama....!!!

Yakıtı az, parça maliyeti yüksek olmasın bagajı geniş olsun diyorsanız ve 2.el'de çok değer kaybetmeyeyim derseniz Kadjar alın. Ama ben konfor ve güvenlik istiyorum gerisi çok önemli değil diyorsanız CRV alın. Unutmadan söyleyeyim Nissan dizel motorlarını artık Renault üretmektedir. Qashqai bagajı gerçekten çok küçük son olarak araç almadan önce muhakkak aracı test edin.

Honda CR-V nin malzeme kalitesi berbat seviyede, sırf motoru ve şanzımanı güzel onun için değer mi bilemem ama şahsen almam ben.

3008 ve Kuga test ettik gerçekten kaliteli ve güzel araçlar.

Qasqai ve kadjar aynı zaten, benim gözümde :)

vw tiguan 1.6 dizel çıktı ama otomatik vitesi yok. 1.4 benzinli otomatik isterseniz şiddetle tavsiye ederim.

Araçların liste fiyatı üzerinden %5 - %8 arası bayi indirimi uygulayabiliyorlar. Vw grubu hariç onlar tutulan modellerde zırnık indirim yapmıyor zaten çoğu modeli sipariş alıp getiriyorlar artık ne zaman gelirse geldiğinde fiyat farkı olursa size yansıyor. "Gemiden inince ne fatura ederlerse" dedi skoda satış temsilcisi :)

68 bin fiyata kadar %45 128bin %50 128bin üzeri %60 Ö.T.V. oranı. Çoğu firma fabrika fiyatını listelemiyor ama basit bir formülle araç 185bin ve bayi indirimi ortalam %5 ise:
(185 - (185*0,05)) / 1,6 ~= 110bin civarı

@Mami Junior

varsın malzemesi kötü olsun Japon yolda bırakmaz bence önemli olan da o :)

HONDA,HAYAT ONDA :D

17YM_CRV_PR_SideL_RGB.png

merhabalar ; elden gaz-fren tertibatı olarak araç alma prosedürleri nasıl işliyor arkadaşlar ; hiç bilgimiz yok konuyla alakalı, fiat kendisi motosiklet kolu gibi yapıp teslim ediyor ; diğer markalarda var mıdır bu işlem? yoksa biz nasıl ayarlarız; çekiciyle TSE falan gidiyormuş ; engeli olmayan kişiler(ben ve babam ) aracı kullanmak istiyoruz ; bununla ilgilide proje vs. gerekiyormuş ; bunları halleden bir marka var mıdır? forumda da aradım ama net bir bilgilendirme bulamadım; beceriksizim :) yardımcı olursanız inanılmaz mutlu oluruz.

Allah kaza bela vermesin, önemli olan kişinin memnuniyeti :)
Bu tarz şeyler kalite ve konforu etkliyor o yüzden söyledim, sonucta herkesin kendi tercihi :)

Aslında bizim ne dediğimiz değil, alacak kişinin ne düşündüğü, gitsin görsün test etsin ona göre karar versin...

@bugraloji

Tertibat yapan yerler var, birine gittiğinde bütün işleri onlar yapıyor tabi nasıl bir aparat istediğini sen seçiyorsun gerisi onların işi.

EKİM 2017 de hiç hoşlanmadığım bir marka olmasına rağmen mantıklı geldi RENAULT KADJAR BLACK EDİTİON DİZEL OTOMATİK Modelini 88.700 tl aldım cidden memnunum iyiki almışım renault bu sefer yapmış yeni kasası bence başarılı şehir içi 350 krş yakıyor.

[FONT=tahoma]Renault Kadjar için de satışta probleminiz olmaz onunda 2. el piyasası iyi olur her zaman. Durumunuza en uygun olan aracı tercih etmelisiniz. Sıfır araçlarda kaza olmadıktan sonra çok bir problem vermiyor zaten. Nissan'ı bilmiyorum ama Renault 'un servis alanı bayağı fazla. [/FONT]

Üst Alt