Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nissan juke 2014 aracımı satmak ya da takas etmek istiyorum?

ttggccee

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
%100 raporla aldığım 2014 Nissan juke dizel aracımı satmak istiyorum henüz alalı 1 yıl oldu ekonomik sebeplerden dolayı satmak istiyorum yada daha uygun fiyatlı bi araçla üzerine nakit alıp takas da yapabilirim

Resim şuan yok talep olursa çeker koyarım. Düz vites dizel

ttggccee fiyat olarak aklınızda ki ortalama ne kadar ? takas olarak hangi tür bir araba düşünüyorsunuz

55.000 civarında düşünüyorum. Takas olarak daha küçük bi araba düşünüyorum yaris getz tarzı bişey. Yarın sabah fotoğraflarını koyacağım. Sunrooflu speacel edition paket.

Tugce sahibindene vs vermeni oneririm ilani burda alici zor cikar

• 1.5 DCi Special Edition mu? Takas benzinli araç dusunurmusun

Sahibinden aracılığıyla kolaylıkla satarsin doğru diyo Erdal Bey :)

Nissan juke genellikle bayanların tercih ettiği bir spesifik araç olup, satisi çok ağirdir. Acak meraklisi alir 55 bine raporla 2016 model sıfır dolu paket golf, opel astra, ford focus, passat , skoda gibi daha çok kabül gören araçlar alinalirken, bu araca kolay kolay kimse 55 bin vermez. İkinci el piyasasına bakarsanız normal ötv li satıs fiyati 55-58 bin arasi Yinede saygı duyarim hayirli satışlar.

Seyitkaramurat haklısınız tabi ama her araç paketine donanımına göre fiyat farklılığı gösterir. Aracımı 53 bine aldım liste fiyatı 76.000 indirimli hali 53bin küsür trafik sigortasını da katınca 55 e yaklaşıyor. Ayrıca yakıtı çok iyi hem jeep sınıfına giriyor görünüş olarak performans olarak saydığınız bir çok arabadan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tabi zevkler renkler tartışılmaz. Alıcı değilseniz beni ve aracımı eleştirip insanları kandırmak niyetindeymişim gibi yazmanız hoş değil. Düşünen isteyen sorar bilgi alır eminin herkesin bi fikri vardır.
kolera23 evet. Düşünürüm az yakıyorsa

Bu araba zaten engelli raporuyla 45000 e alınıyor. O fiyatı çok düşündün mü ?

Araç [FONT=sans-serif]1.5 DCi Special Edition suanki liste fiyatı 77.450 ötv indirim bayi indirimi felan katarsak arac kasko sigorta masraf soyledigi fiyata denk gelir yerinde olsam sahibinden.com vs o sitelere ilan verirdim burada satis cok zor olsa gerek..[/FONT]

haklısınız kolera23
İnsanlar o kadar garip olmuş ki yani biraz oturup baksanız paketine göre fiyat yükseliyor. Gidip alsın bakalım 45.000 'e :)

ttggccee ben kimseyi kandırma niyetinde değilim aracın alıcısıda değilim sadece araçla ilgili yorum yaptım aracın fiyatı hakkında yanlış yalan bilgi vermedim sadece bu araca verilen fiyatla piyasada daha popüler araçlar alınanilir dedim. Aracınız full olabilir zaten bir çok firmada araçlar için opsinel fonksiyonar hep ücretli ve 1000-2000 ₺ fiyatlarla yüklüyorlar. Şimdi 35.000 tl lik bir dacia'ya özellik yüklerseniz liste fiyatı olur size 50-60 bin ama hiç bir zaman bir golf bir audi etmez. Yinede hayırlı satışlar. Son olarak bir yerlerde araç satıyorsanız olumlu olumsuz eleştrilere açık olmalısınız ve bu gibi siteler bu amaçla kurulmuştur.

bu aracı 5 yıl dolmadan satarsanız araç alırken düşülmüş olan 24 000 tl civarı tutan Ötv yi ödemek zorundasınız.Buda demek oluyorki 55000-24000=31000 tl.1yıllık bir araç için çok büyük zarar.

Aracı almışsın 1 sene kullanmışın. Araç 2. ele düşmüş. Gelmiş burda haklıyım diyosun. O arabanın değeri en çok 40000 tl olur. Aynı fiyata satmaya çalışıyosun. Diğeri de destek oluyo aklınca. Bi siz akıllısınız zaten...

Üst Alt