Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nissan Micra hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

nissan genel olarak çok kaliteli bir marka micralarda tam bir bayan arabasıdır çok uzun süre önce ben primera vardı hiç durmaksızın 15 bin km yol yapmıştık uluslararası ve sadece yakıt takviyesinin dışında bir masraf olmamıştı nissanların motorları 1 milyon km yapabilen ender motorlardır. son 10 yılda otomobil segmentinden ziyade SUV ve jeep leri daha popüler o yönde yatırım yaptılar bu arada nissanın büyük bir hissesi renault tarafından satın alındı kullanırsan araçtan memnun kalırsın MİCRA 90 lardan beri üretiliyor uzun bir geçmişi var diyebiliriz bayan arabasıdır ve park sorunu yaşamazsın şehir içi kullanımda şimdiden hayırlı olmasını diliyorum alacaksanda güzel günlerde kullan

Teşekkür ederim Yoldaş, şu sıralar bir kampanyası var, daha uygun olur düşüncesyle araç alım işimi yıl sonuna ertelemeyi düşünmüştüm, hala da çok kararlı değilim. Test sürüşünden sonra netleşir belki düşüncem. anladığım kadarı ile otomobillerle ilgilisiniz bana başkaca öneriniz olur mu, sevgiler

ara sıra emanet olarak kullandığım bir araç bayanlar için süper bir araba;

Üst Alt