Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nissan Micra hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

nissan genel olarak çok kaliteli bir marka micralarda tam bir bayan arabasıdır çok uzun süre önce ben primera vardı hiç durmaksızın 15 bin km yol yapmıştık uluslararası ve sadece yakıt takviyesinin dışında bir masraf olmamıştı nissanların motorları 1 milyon km yapabilen ender motorlardır. son 10 yılda otomobil segmentinden ziyade SUV ve jeep leri daha popüler o yönde yatırım yaptılar bu arada nissanın büyük bir hissesi renault tarafından satın alındı kullanırsan araçtan memnun kalırsın MİCRA 90 lardan beri üretiliyor uzun bir geçmişi var diyebiliriz bayan arabasıdır ve park sorunu yaşamazsın şehir içi kullanımda şimdiden hayırlı olmasını diliyorum alacaksanda güzel günlerde kullan

Teşekkür ederim Yoldaş, şu sıralar bir kampanyası var, daha uygun olur düşüncesyle araç alım işimi yıl sonuna ertelemeyi düşünmüştüm, hala da çok kararlı değilim. Test sürüşünden sonra netleşir belki düşüncem. anladığım kadarı ile otomobillerle ilgilisiniz bana başkaca öneriniz olur mu, sevgiler

ara sıra emanet olarak kullandığım bir araç bayanlar için süper bir araba;

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt