Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nissan Micra kullanan var mı? Görüşlerinizi yazar mısınız?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Nissan micra kullanan var mı? Nasıl bir arabadır olumlu ve olumsuz görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Çok güzel arabadır.Dayımda var 2011 model yeni kasa cidden beğendim.İçi ferah,malzeme kalitesi iyi,motor-şanzımana laf yok zaten çoğu aracı araştırdık anneme almak içinde en güzel micra tek bir olumsuzluk söyleyebilirim.En full donanımlısında bile arka camları otomatik değil bu bence büyük eksiklik.

bence teknik olarak fena diğil ama bayan arabası olarak özdeşletirilmiş bu kadar küçük bir arabayla rahat edebilirmisin park etmekte falan sorunun yoksa bu kadar küçük araba almanı tavsiye etmiyorum eps sistemi fena diğil ama kilo olarak sadece 900 kilo virajlarda ani dönmelerde savrulma riskin daha fazla ve koltuklardan dışa savruluyolarmış yerden gelen darbelere karşıda çok dayanıklı olduğu söylenmiyor birde içeri çok ses geçiriyormuş yalıtmı çok ii değil diyorlar ben aracımı almadan önce acaba micramı alsam dedim ama okadar küçüktü ki oyuncak gibi geldi gözüme sen bide erkeksin bence biraz daha büük ve donanımlı araçlara bak.

Anlıyorum sizi teşekkürler Nesibe hanım verdiğiniz değerli bilgilerden dolayı

Hüseyin kardeş bi modele karar veremedin, sen bu gidişle araba alamıycan galiba :)

Evet haklısın bir türlü karar veremedim ama nissan micrayı alacağım herhalde ford fiestaya gücüm yetmiyecek ilk olarak micradan başlıyalım :)

Uzun yolda kullanmıyacaksan alabilirsin uzun yolda insanı yoruyor şehir içinde sıkıntı yok.

nissan markası pek sağlam mı?...

japon araçları ucuz ama güvenlik konusunda iyi şeyler okumadım.

Çok kullanıcaksan dikkat et, benzin parası belini büker :)

Az önce başka bi konuda görünce aklıma geldi.
Micra alacağına, YENİ AVEO HATCHBACK düşünmezmisin.
Bu araba ile ilgili çok olumlu yorumlar okudum.
Dizel otomatiğide var satırım.
Fiyatlarıda uygun.

Chevrolet fırsatları ile hemen şimdi tanışın.

Düzeltme;

Dizelin otomatiği yok sanırım , yine benzine devam edicen o zaman :)

Artık çok geç çünkü micrayı aldım resmi prosedürlerin bitmesini bekliyorum :(

Hayırlı olsun güle güle kullan,
Sen zaten almışsın daha niye millete sorun kafanı karıştırıyosun.
Arabanın tadını çıkarmaya bak ;)

İşte biraz bilgi almak istedim... Daha kullanmayı tam bilmiyorum öğreneyim beş sene sonra daha iyisini alırız inşallah. Sağol Allah razı olsun

Hayırlı olsun Hüseyin.Bende bir ara ilgilendim Micra ile ama küçük gibi geldi bana.Sen tekerlekli sandalye kullanıyormusun.Kullanıyorsan sığacakmı peki.Ben hep bunu ve fiyatını merak etmiştim sorması ayıp...

Micra daha öncede dediğim gibi güzel araba küçük bir araç değil sınıfına göre iç hacmi çok geniş ve konforlu ses yalıtımı ve donanımı iyidir.Uzun sene sorunsuz kullanırsın zaten aracın motoru küçük 1.2 motoru var bu motorla gaza basılmaz bu motor şehiriçinde kullanmak için yakıttan tasarruf etmek için üretilmiş bir motor.Chevrolet aveoyu ve micrayı inceledim bence micra daha güzel bir araç ikisinide yanyana incelerseniz micranın kalitesini anlıcaksınız.Kazasız bir şekilde güle güle kullanın

Yok ben tekerlekli sandalye kullanmıyorum... Fiyatı sanki biraz pahalı mı oldu bilmiyorum ama herşey dahil anahtar teslim fiyatı 26 bin

Dostum almışsın güle güle kullan, bundan sonra söylenen hiç bi şeye kulak asma.
Yoksa o arabadan hiç zevk almazsın.

Üzerinden uzun zaman geçmiş hocam ama bende şimdi alacam nissan micra nasıl memnunmusunuz araçtan bende öğretmenim sadece okul ve ev arasında kullanacam bi sıkıntı yasarmiyim nasıl onerirmisiniz

Bende 2012 Nisan ayında, NİSSAN Bayine gidip 23,500 tl ye son fiyat olarak Nissan Micra almaya gidiyordum.Yolumuzun üstündeki SUZUKİ Bayisin'e de bakalım dedi abim.Ve 2011 Model SUZUKİ SPLASH 1.2 Otomatik vites Benzinli 21.450 tl ye Pazarlıkla aldık.3 yıldırda kullanıyorum Maşşallahı var Sayımbeylinin yayla yollarında Traktörlerin bile zor çıkacağı yokuşlarda banamısın demedi.Hemde 1 yıl benzinli kullandım sonrada lpg ile kullanıyorum.20 tl ile 100 km yapıyorum ortalama.Çok memnunum.Ama şimdi sıfırını satmıyorlar sanırım.Ayrıca ben katlanır tekerlekli sandalyemi de arka bagajına koltukları yatırmadan koyabiliyorum tam bana göreymiş.İyiki Nissan Micra almamışım çünkü koltukları yatırmadan koyamamıştım sandalyemi.Benim en önemlisi buydu....

Nesibe bu arac gercekten 900 kilomu oysa disardan cok buyuk

Üst Alt