Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nistagmus + diyabet + hipertansiyon için %69 rapor verildi..?

exalans77

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
yenı rapor aldım nıstagmus V.3 dıyabet hıpertansıyon  toplamda yuzde 69 rapor geldı gözcu agır özürlü diye evraka yazmıstı
heyete gırdım agır özürlü hayır yazıyor
vergı ındırımı ıcın basbvurmutum ıtıraz edeyım mı

bır de çalışıbılecegı işler boş bırakılmış sonradan sorun olur mu
ankara bu raporu çok düşürürmü bilen varm
ı bu evrakla sosyal hızmetler başvursam özr kımlıgı verilir mi..

acil bilgi bekliyorum

Elinizde Bulunan raporla vergi indirim alabilirsiniz hele ki yeni rapor ise? ben 2008 yılında aldıqım raporu bulunduqum ildeki defterdarlık verdim ama raporun aslını alıyorlar söleyeyim. Ankaraya qidiyor rapor 1 hafta ıcınde çalısmakta olduqunuz iş yerıne yazı geliyor. ben 3.cü derece indirimden yararlanıyorum vergi indirimde yani. %56lık raporumda hiç oynama yapılmadı ve sürekli ibareli rapordu.

Gelelim Özürlü Kimlik Kartına. Özürlü Kimlik kartı elinizde raporla alabilirsiniz. bulunduqunuz İldeki Sosyal Hizmetler Kısmanı gidiniz. size kağıt veriyolarla dolduruyorsunuz ve 3 qün içinde filanda bulunan ile göre değişir kimliğinize sahip oluyorsunuz. ben daha yenı yaptım bunları:)

ilginize teşekkür ederim ben aslında erken emeklılık olabılırmıyım diye deftardarlıga gttim nerdeyse malulen emeklılı olacaktım
ben kendımı sakat sınıfında hıç degerlendırmedım 33 yıldır kı başka hastaneye gırsem raporum yuzde 75 olacakmıs elınde olanakları yok dıye puan verılmeyen bölümlerim var be nde verin rapor gıtsın bana yuzde 40 yetıyor dedim :)))

Üst Alt