Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nistagmus hastalığı rapora dahil mi?

Nistagmus1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim nistagmus hastalığım birde az görme sorunum var engelli raporu alırken gözümdeki nistagmus hastalığı hesaba katılıyorumu birde gün ışığında göremiyorum herşey siliniyor emin olan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum son aldığım raporda sadece görme keskinliğimi hesaba katmışlar diye düşünüyorum birde nistagmus hastalığına artı kaç puan ekleniyor doktor raporda sağ nistagmus yazmış halbuki iki horizantal nistagmus var

Bende nistagmus hastasıyım. Raporda nistagmustan bahsetmiş olmaları gerekli. Raporunda bununla ilgili birşey yazılmamış mı?

Şöyle bu siteden daha önce baktığımda 04 02 gören gözün oranı%22 yazıyor rapor oranım %23 geldi bu arada asıl görme değerlerim ilk raporumda 02 01 son doktor değerlere çarpı 2 yapmış birde sağ nistagmus diyor sol göz lazer ben her iki gözden oldum bu operasyonları hataları bulup ona göre itiraz etmeye çalışıcam

Bilgi sahibi kimse yok mu

Konuya cevap alabilir miyim bilen arkadaşlardan biraz acil bi durum itiraz için soruyorum

Üst Alt