Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nöbetçi icra dairesinden "icrayı kaldır" yazısı bankaya ne zaman ulaşır?

adanalı011

Aktif Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
Nasil ogrenirim cvbi daha bankya gitmemis oraya iskenduruna adanadan 28 teslim edildi burdaki bankaya hala yazi gelmemis nasil ogrenirim

rivotril01 sürekli karşılaşılan durum olmayınca bir şey diyemiyoruz fakat bürokrasi olgusu var adliyeler de . Karar sonucu onayı , postalanma için kurum içinde ayrıştırılması , haftanın belli günlerinde posta hizmeti yapmaları ve gönderilen adliye de postanın teslim alındıktan sonra bölümlere ayrışması ve dağıtımı var . İcra bölümüne gittikten sonra incelenmesi ve müdürün sisteme girme süresi var .

3gün 5 gün diye birşey diyemiyoruz çünki bürokrasi sistem işleyişinin hızı önemli .

-DORLİON-
Ama burda hemen bir gunde gitti

Geri yollama hizli gelain siye pul da kattirdilar icine

Kalem abla nobetci icradan 2 dilekceyle 2 hacizi kaldirdilar ama bu iskendurun kaldirmiyor ne yapmam lazim

Kalem

Kalem abla bir sorum olacak saygilarimla ziirat bankasi haciz katmisti cocuklarin parasina ve ben 2 tane icra dairesinden hacizi kaldirdim iskendurun icra dairesine nobetci icra dairesinden yazi gonderdim 1gunde gitti hizli postayla ve icinede hizli gelsin diye pul da katildi onada para verdim 25 mayistan beri.hic haber yok hala blokeli hesap ve yattiginda tekrar el koyacaklar nabacam abla ben

Üst Alt