arkadaşlar telefonum bozuldu.. Alma imkanımda yok eski bir nokia 6230 i var elimde ama güvenlik kodunu unuttum..
yardımcı olabilirmisiniz?
yardımcı olabilirmisiniz?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Pluvia linkte uygulama bağlantısı hata veriyor..
yarın deneyeccem, akşamdan telefoncuya götürdüm yarın bakarım demişti.. yapamazsa yarın denerim bu kodları.. teşekkür ederim..*2767*3855# şunlarıda dene telci arkadaş söledi
Telefon sıfırlancak
yarın deneyeccem, akşamdan telefoncuya götürdüm yarın bakarım demişti.. yapamazsa yarın denerim bu kodları.. teşekkür ederim..
pek sanmıyorum yapacaklarını.. çok eskide kaldı abi bu telefonlar dedi.. ama deneyecem verdiğin kodları.. arkadaşına da sizede teşekkür ederim.. hayırlı sahurlarEnsonki kodu dene arkadaş telefoncu
Hmm götürmüşün artık yaparlar
bir tane telefoncu baktı oda elinde bağlantı aparatları olduğu için.. Diğe telefoncular yüzüne bile bakmıyor telefonun..Başka telefoncuya göster
bir tane telefoncu baktı oda elinde bağlantı aparatları olduğu için.. Diğe telefoncular yüzüne bile bakmıyor telefonun..
Pluvia sor bakalım ama birsey çıkacağını sanmıyrum..
@kaderimsee çekerim..
telefonun imei numarasını biliyormusun?
Cep telefonunuzun bataryasının altında yazması lazım
Pluvia mardinli bi telefon alıver arkadaşa olsun bitsin yapılır yapılmayacak bir şey değil.
Arkadaş yapamıyor sanırım.güvenlik kodu kırmakta ne var..
kaderimsee çekerim..
arkadaş yakın olsaydın sana bir telefon alırdık.ancak internet ortamı sıkıntılı...