Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nokia 6230 i güvenlik kodu nasıl kırılır?

Konular
152
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar telefonum bozuldu.. Alma imkanımda yok eski bir nokia 6230 i var elimde ama güvenlik kodunu unuttum..
yardımcı olabilirmisiniz?

Güvenlik kodu için ya 0000
Yada 00000 dene

hayır pc den girdim Pluvia ama açılmıyor bende. bir daha deneyim.
Pluvia uygulama inmiyor pc ye.. ımeı versem sen yapabilirmisin?

Yok bilmem ben telciye verin yapar

Bu yazıyı okuyorsanız muhtemelen telefonunuzun güvenlik kodunu unutmuşsunuzdur veya bilmiyorsunuzdur. Çoğu telefonda güvenlik kodu 1111,12345,1234,0000,5555 tir. Bu kodları denediyseniz ve eğer olmadıysa aşağıdaki yöntemlere geçebilirsiniz. 1. Yöntem – Nokia Güvenlik Kodu Kırma Bu yöntemi kullanmak için telefonunuzun iMEi numarasını bilmeniz gerekir. Aşagıda bunun nasıl oalcağını sizlere adım adım göstereceğiz. Telefonunuzun bataryasını çıkarın iMEi numarasını göreceksiniz. Eğer göremediyseniz adımlara devam edelim… [ 590 more words. ]

http://formatatma.net/nokia-guvenlik-kodu-kirma/

*2767*3855# şunlarıda dene telci arkadaş söledi

Telefon sıfırlancak

Başka telefoncuya göster

Hayırlısı

1111 12345 55555 1234 11111 00000Bunlarıda dene ayrı ayrı

Pluvia mardinli bi telefon alıver arkadaşa olsun bitsin:) yapılır yapılmayacak bir şey değil.
Arkadaş yapamıyor sanırım.güvenlik kodu kırmakta ne var..

kaderimsee çekerim..

arkadaş yakın olsaydın sana bir telefon alırdık.ancak internet ortamı sıkıntılı...

Üst Alt