Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nokia N70 cep telefonu için namaz vaktinde ezan okuyan program bilen var mı?

Bacıbey

Aktif Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
0
Ben internetten araştırıyorum ne zamandır, bir kaç tane indirdim, kurdum denedim yani ama çalışmadı.. Bu tür bir program kullanan var mı? Şehir girişi yapılınca otomatik olarak ezan okuyacak, kıblesi olacak..:)

Ben buradan denedim bir kaç saat öncede, olmadı çünkü kaldırılmış program siteden..

Uyarı veriyor: Downloading: Sorry, this file has been removed. (Maalesef, bu dosya kaldırıldı.) diyor..

Yüklendi yüklenmesine de ne ezan okunuyor, ne ezan saatleri düzenlenebiliyor artı yanlış saatler.. Menüden defalarca denedim düzeltebilecek hiç bir ayar yok..

0530 243 64 25 direk ara beni eren elktronik cep tamir uzmanı yardımcı olayım sana

blueshadow;

Yardımcı olacaksan buradan ol, foruma yaz ne yapılabileceğini ki ben dahil lazım olan herkes öğrensin ne yapılması gerektiğini..

Arkadaşlar huu huu yok mu yani şimdi cep telefonu için ezan okuyan program bilen..? Bi dünya internet ve bilgisayar kurdu üye var yahu sitede güyaa.:)

Nerdesiniz?:rolleyes:

Haa birşey deniyeyim.. "Acil cevap lütfeeeeen..:D" Böyle deyince cevap geliyor genelde de o yüzden..:D

Bacıbey;

evet ...ben şuan kullanıyom..telefonumda n70 :) ...verecegım lınkten 2012 yılına ait son sürümü var proğramın hatta harıta ve sözlük programıda var:

Mustafa, teşekkür ederim. Yükledim telefona.. Kullanımı kolay bunun, kurulumuda kolay oldu da içindeki 2 dosya uyumsuz çıktı.. Bilmem artık ne işe yarıyordu onlar..:) İnşallah namaz saatinde otomatik ezan okuyordur..:) Yanımdan ayırmıyorum telefonu bakalım ne olacak bekliyorum merakla..:)

Mustafaa ezan okumadı bu.. Neden..? Acaba eksik bir program mı var benim telefonda..? Neyse ben vazgeçtim bu işten, olmuyor istediğim gibi.. Teşekkür ederim herkese yinede..:)

Mustafaaa okudu okuduu..:):) Hele şükür yani, nihayet çalışan bir program buldum..:) Allah senden razı olsun, Allaah tuttuğunu altın etsin, Allah ne muradın varsa versiiiin..:D Ayrıca bu programı icad edenden de Allah razı olsun, elleri dert görmesin..:) Amiiin.:):):)

Dua'mı ettim..:)

Teşekkür de ederim tekrar, çok sevindim çalışmasına..:)

ALLAH cümlemızden razı olsun.Güzel duaların için ben teşekkür ederim
not:bende eskı sürümü vardı sürekli hata verıyordu.Kullanmaktan vazgecmıstım senın burda actığın başlıgı görunce belkı vardır dıye gırdım göremeyınce netten yenıden aradım ve bu son sürümünü buldum süper bi şekılde calısıyor problemsız.Tek kötü yanı telefonun şarzı daha kısa sürede bıtmeye basladı acaba bu programdan olabılır mı?

Ben de yok o sorun.. Senin bataryanın ömrü bitmiş olabilir..:)

Üst Alt