Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nokia N70 cep telefonuma format atacağım, ama kilit kodunu bilmiyorum?

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
Cep telefonu format atma
Telefonunuz system hataları veriyor kendi kendine kapanıyor bazı programlarda hata veriyorsa soft format atabilirsiniz bunun için:*#7370# tuşlayın karsınıza “Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak” d,iye bir şey cıkacak evet diiyp güvenlik kodunu girin ve format başlasın telefon yeniden açıldıgında formatlanmış olacaktır.Dikkat edilmesi gereken konus ise telefon rehberini yedeklemeyi unutmayın cunku formatla birlikte mms gprs ve rehber deki bilgiler gibi diğer bilgilerde silinecektir.
Ayrıca hardformat ta vardır.Bu formatı denemedim ama eğer telefon acılmıyorsa veya açılıştaki güvenlik kodunu (pin kodu değil) unuttuysanız Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini başlatabilirsiniz.

AYNISINI YAPIYORUM KİLİT KODU İSTİYOR İKİNCİ EL OLDUĞU İÇİN KİLİT KODUNU BİLMİYORUM YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMM

12345 olması gerekiyor. Değiştirilmediyse tabii..:)

eger link atmamıza musade edılıyorsa ben bi link wereyim ve ordan alacagın kodla format atabilirsin...

Link verebilirsin arkadaşım.. Sakıncası yok müsade senin..:)

önce googleden nokia kilit kırma diye yaz gir.orada karşına tel emailini isteyecek,telefonunun email nosunu gir.o zaman vermesi lazım.yok eğer bu şekildede alamazsan,telefonunu telcuya götür tam format attır arkadaşım.elden atılan formatlar bazen tam olmayabiliyor.bilgisayardan tam formatlat sen onu.ha 2 el tel olması önemli degil.telefon telefondur.bu engel degil yani.kolay gelsin.

merhaba kilit kodunu defalarca yanlış girdiğinde sıfırlanmıyorsa. telefonu kapat bataryayı da çıkart tak. ve 1 saat sonra telefonu aç. telefonu açtıktan sonra 12345 i gir. bu şekilde oluyor.

valla hepsini denedik olmadı telefoncu yaptı 5 tl ye hepinize teşekürlerrrrrrr

Her zaman Ekmeği ekmekçiden almak daha iyi .....

kusura bakma biraz geç kaldım sanırım...:(bu siteden imei no'nu yazarak n70-6600-6630-7610 vs. symbian işletim sistemli tlf'ların güvenlik ya da kilit kodunun yerine geçen master kodu alıp kullanabiliosunuz...sana belkı yardımcı olamadım ama baska arkadaslarımıza yarayabilir diyerek tekrardan linki yazdım...

Üst Alt