Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nokta tayin kullanırken il ve yeri seçebiliyor muyuz?

aycezerya

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar nokta tayin hakkını kullanan arkadaşlar varsa yardım istiyorum.ben hastanede çalışıyorum.nokta tayin hakkımı kullanacam.gitmek istediğim il ve hastaneyi seçme hakkım varmı yoksa yalnızca il mi seçebiliyoruz?bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler....

Nokta tayinlerde il/ilçe seçilebiliyordu ancak bazı kurumlarda tayin isteyen kişi tayin istediğiniz il tarafından aranarak nerede çalışmak istediğinizi soruyorlardı sizde de buna benzer bir durum olabilir mi bilemiyorum, tercih yapmanızda da bir mahsuru olacağını sanmıyorum. Tayin işleminizden sonra, hava ve yol şartlarının muhalefeti ve engel durumunuzun gidiş gelişlerde sıkıntı yarattığını bu sebeple yaşadığınız yerin yakınında ki hastanede (dilekçede hastane adını yazın) görev yapmak istediğinizi belirten bir dilekçe ile de yer değiştirebilirsiniz.

Üst Alt