Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Non hodgkin - Waldenström makroglugemi hastalığı için ne oran verilir?

The_teyakkuz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Non hodgkin - Waldenström makroglugemi çıkmazı

Arkadaşlar merhaba. Annem non hodgking lenfoma tanısı ile 2010 yılında tedavi gördü. Şimdi ise waldenström makroglugemi diye bir hastalıkla alakalı kemoterapi alıyor. Oranlarda bu hastalıgı bir türlü bulamadım. Bu hastalık non hodgskin lenfoma içeriğindemi yoksa ayrı myelom tarzı birşeymi çıkamadım işin içinden. Oma göre heyete başvuracagıö bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim, allah herkesin şifasını versin saygılar.

The_teyakkuz geçmiş olsun.non hodgink lenfomadan 5 yıl donrası için rrmisyonda olan %30 alır.Diger Hastalık için farklı oran alırsın diye düşünüyorum kandaki vitamin değerleri ile alakalı ikiside lösemi aynı kefede degerlendirilirse en üst değerden değerlendirilir tedavisi devam ediyor %80 gibi oran alır diye düşünüyorum.

Saolasın hocam cevapladıgın için, merak ettiğim konu waldenström hastalıgı non hodgkin lenfoma içeriğindemi oluyor yoksa ayrımı. Birde patolojide pozitif lenf nodu cıktı. Oran cetvelinde pozitif lenf nodu yüzde 60 gözüküyor. Oda eklenirmi bilmiyorum tabi

Geçmiş olsun bence hepsi tek kategoride en yüksek orandan hesaplanır diye tahmin ediyorum.Cünkü hepside löseminin ayrı kolları en düşük %70 yada %80 oran alırsınız heyette raporda tahmini iki yılık çıkar.tabiki benimki tahmin bunu en iyi cevabı bölüm dokturu bilir

Yarın heyete gireceğim acil yardım!!!

Merhaba arkadaşlar. Annem non hodgkin waldenstrröm makroglugemi hastası ve %80 oran verdiler. Aynı zamanda lenf nodu mevcut doktora söyledim +20 de ona veriyolarmış diye doktorda bilmiorum onu ama belirteyim kagıtda heyet bakar dedi. Bilgisi olan var mı. Heyet ekleme çıkarma yapabilir mi veya lenf noduna ekstra oran verilir mi?

Üst Alt