Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Non-Hodking Lenfoma ve Hepatit B için %40 üzeri rapor alabilir miyim?

01tintinmuhi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba

2014 yılında devlet hastanesinden almış olduğum Non-Hodking Lenfoma 5. Yıldan sonra Remisyonda %20 ve Hepatit B Pozitif %15 rapor oranlarım var Toplamda %32 .

2019 Şubat yeni yönetmeliğe göre Non-Hodking Lenfoma oranlar yükselmiş, en düşük oran Remisyonda %20 den %30 a çıkarılmış Ve bu yükseliş ile toplamda %40 alma imkanım doğuyor.
Haftaya sağlık kuruluna tekrar başvuru yaparsam 2019 Şubat güncellemeleri raporuma yansır mı?

Arkadaşlar merhaba kimse cevap yazmadı :). Ama bilgi amaçlı paylaşmak istedim. Bu hafta heyet e başvuru yaptım. Tek tek poliklinikleri dolaştım.
Tıbbi onloloji doktoru Muayene kağıdına Non Hodking evre 3 olan Remisyonda ki hastalığıma %40 yazdı.
Hepatitten zaten %15 sabit oranım var. Heyet tarihim 20 Aralıkta raporum kesinleşecek. Yani 2015 te toplamda %32 olan raporum çok şükür %49’a yükseldi, 2019 Şubat yönetmeliği ile hakkım olanı sonunda almış oldum.

Merhaba nerde raporu aldınız. 3.derece non hodking lenfoma hastalığını 1995 yılında yenmiş birine şuan rapır verilir mi

@01tintinmuhi

Geçmiş olsun 5 yıldan sonra düşük revizyonda %30 alırsın evet oranlar 2019da güncellendi.Bende lenfomadan %40 aldım benimki 4 yıldır revizyonda.tedaviyi farklı bir hastanede gördüysen heyete girmeden hastalığın ile alakalı durum bildirim raporu al öyle git.5 yıldan sonra %30 oran sabit remizyonda non hodkin lenfomalar için kerdeş

Hayırlı olsun kardeş gerçekten daha önce ki verilen oranlar çok düşüktü.2019 da yönetmelik ile oranlar yükseldi doğrusu da buydu.

Mavi44as

Yonetmelige gore dusuk derece non hodkin lenfomalar icin %30 oran veriliyor 5 yildan sonra remisyonda olan 2019 oranlsr guncellendi kanser hemotoloji ve onkoloji oranları arttırıldı. Hastalığınız tam olarak nedir bilmiyorum ama özürlülük cetveline bakın.

Üst Alt